Neuspjela kastracija

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Neuspjela kastracija

PostPostao/la Viski » čet lip 20, 2013 9:52 am

Pozdrav zecoljupci, evo mene opet sa problemima :blink:

Dakle, Viski je bio na kastraciji 25.4. ove godine i sve je proslo u najboljem redu, oporavio se u roku 3 dana potpuno.

Do prije par dana je bio zlato od zeke, dobar, poslusan, WC je obavljao na mjestu gdje smo ga naucili i nije bilo niti jedne kuglice tamo gdje je nije trebalo biti.

Unazad tjedan dana Viski piski po mom krevetu, dvosjedu i oko WCa, kuglica ima po svuda , a i naskocio me par puta. Znaci ponasa se isto kao prije kastracije.
Ono sto me cudi je da je mjesec i pol dana bio super, dobar, mazan i miran i sada je opet pocelo po starom. Sto da radim i kako da prekinem to ponasanje ako nisu hormoni u pitanju ?

:hm:
slika
Viski , moje malo klupko radosti <3

slika
Viski
Zečić
Zečić

Re: Neuspjela kastracija

PostPostao/la Viski » pet lip 21, 2013 10:32 am

Nitko ? :(
slika

slika
Viski
Zečić
Zečić

PostPostao/la terminator » pet lip 21, 2013 11:32 am

Neuspjela kastracija? Kaj toga fakat ima?
Hm, jesi li možda mijenjala posteljinu, prala kauče ili slično? Skužio sam da moj zekan svaki puta kada operem deke koje su na kauču treba pustiti par kuglica da ih označi :) (na svu sreću ne piški po njima nego piški isključivo u wc).
:zeko1:
terminator
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » pet lip 21, 2013 12:33 pm

hoce malo da dominira :D :D...
Moja zecica nakon sterilizacije je poludela i nakon tri godine i dalje nije nista bolja :D :D Naskace na muza a mene obozva da upiski dok spavam... Specijalitet nocno "polivanje" po mojim nogama - izinata :D Narocito ako mirisem na neku drugu zivotinju ili kunica. Jedino njene kuglice su na krevetu i to na mestu gde Krcko voli da spava...
To su mala bezobrazna dominantna stvorenja :) :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Viski » pet lip 21, 2013 13:41 pm

Jaooo, pa nece voljda bit tako zlocest, sve smo se lijepo dogovorili on i ja, ak je dobar, sopam ga finim stvarima :D

Nisam sigurna jel postoji neuspjela kastracija, ali tako mi se ucinilo po tom ponasanju. Istina je da sam dobila novi krevet, madrac i posteljinu, ali na podu se nije nista promijenilo... uredno kaki gdje stigne.

Ovaj cas sam promijenila plahtu na krevetu jer mi je opet uneredio krevet :belj:

Sad mi je jasno kad ljudi vele da zecovi imaju robove. Polako al sigurno se pretvaram u jednog dok dlakava napast uziva :nowink:
slika

slika
Viski
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » pet lip 21, 2013 13:53 pm

Viski je napisao/la:Jaooo, pa nece voljda bit tako zlocest, sve smo se lijepo dogovorili on i ja, ak je dobar, sopam ga finim stvarima :D

Nisam sigurna jel postoji neuspjela kastracija, ali tako mi se ucinilo po tom ponasanju. Istina je da sam dobila novi krevet, madrac i posteljinu, ali na podu se nije nista promijenilo... uredno kaki gdje stigne.

Ovaj cas sam promijenila plahtu na krevetu jer mi je opet uneredio krevet :belj:

Sad mi je jasno kad ljudi vele da zecovi imaju robove. Polako al sigurno se pretvaram u jednog dok dlakava napast uziva :nowink:

prekrij krevet onim prozirnim plasticnim stolnjakom..ustedit ce ti mjenjanje posteljine..eto ovo samo dokaz da zeke ne mjenjaju narav nakon kastracije..a tvoj je ocito po prirodi zlocest :D
novi krevet, madrac i posteljina stvarno mogu biti poticaj za nedolicno ponasanje
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Viski » pet lip 21, 2013 14:26 pm

Vrazicak mali, bio je tak dobar u zadnjih mjesec dana da sam ja pomislila da sam dobila najboljek zekica na svijetu :D

Lopuza :P
slika

slika
Viski
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » pet lip 21, 2013 15:09 pm

Hahahha, a moja jadna i ugnjetavana zecica, nakon sterilizacije se ispostavilo da je pravi djavo :D :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan