Postano na: 09/04/06 u 23:39:23
Sve je počelo ovako... 5min nakon dolaska Mrkvice bili su prisiljeni papti zajedno jer su bili gladni oboje. Kad nisu jeli su se natjeravali po sobi, tj. Fleki je lovio Mrkvu želeći naskočiti na nju što mu je i uspjelo puno puta.
zatim nakon par sati provedenih zajedno, puno kuglica iskakanih na mom krevetu i po podu i puno piškenja... No svejedno su bježali jedno od drugog kad god bi se jedan pokušao približiti. ovo je još uvijek faza natjeravanja Flekija za Mrkvom i naskakivanja.
Jedno od njihovih brojnih utrka po mojoj sobi a pogotovo na krevetu. Svaki na svojoj strani kreveta, pažljivo se promatrajući većinu vremena.
Uobičajena Mrkvina akrobacija od koje meni srce stane! Stalno skače po kavezima pa promatra okolo!
Ovo je već napredak, njih dvoje svojevoljno sklupčani u manjem kavezu
Rezultat mojeg usisavanja sobe sa njima unutra. Oboje su zbrisali u manji kavez (a ne u veći), sklupčali se jedno u drugo i tješili se međusobno!
I ovo je rezultat sprijateljavanja. Mislim da mogu reći da je prošlo vrlo dobro! U samo 3 dana!!
The end!
Čini mi se da sam ih jednom vidjela da Fleki čisti Mrkvu ali nisam sigurna. Nadam se da će uskoro i to početi da mogu biti 200% sigurna da su najbolji prijatelji i ljubavnici!
Evo par slikica od novog člana obitelji!
Tu mi je zaposjela krevet
Ovdje je prava mala ženskica - razgledava cipele!
Naš mali medo!
I evo nam i starosjedioca
Nadam se da vam se svidjela priča!