Ne zelim da se moj zeka pretvori u kocku leda -.-'

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Ne zelim da se moj zeka pretvori u kocku leda -.-'

PostPostao/la dHarma » ned pro 12, 2010 15:32 pm

Slazem se sa Altan.. i ja spavam sa 2 zeca u sobi i nikad nista nije smrdelo..
Sta koristis kao podlogu?

Prouci temu:
viewtopic.php?f=7&t=1767

Treba vremena da skontaju da je to wc.. sta vise mojim zecevima je wc u pocetku bio krevet, a sad ga uredno koriste..

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la =MaU= » ned pro 12, 2010 15:47 pm

hvala..;D nadam se da ce i moj blesan skontati da to nije krevetic nego wc ;D Inace ne znam ko me je tacno pitao zasto sam uopste i pisala temu,pisala sam eto,da bih cula i vase misljenje :wink:
=MaU=
Kunić
Kunić

PostPostao/la bunnyema » ned pro 12, 2010 17:15 pm

Rucku je trebalo tjedan i po da shvati di treba pisati.. i vecinom smo to naucili kompromisom.. di se on prvi put popisao tamo sam mu stavila wc i u njega piljevinu i sam je shvatio.. pametni su oni..
slikaslika
22 roochack.com
bunnyema
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la =MaU= » ned pro 12, 2010 17:39 pm

Pametni,nego sta :)
=MaU=
Kunić
Kunić

PostPostao/la Zeko_Jurica » pon pro 13, 2010 11:51 am

=MaU= je napisao/la:... Jedan covek koji uzgaja te zekane njih drzi NAPOLJU u svinjcu tako da ne vidim zasto bi mom bilo zima u hodniku.. (inace menja krzno raste mu zimsko :P ) ;D

Obično se uvijek uspoređujemo s boljim. Ljudi u Africi žive pod šatorom - znači mogli bi i mi... ali smo ipak radije u kući sa svim priključcima :nowink:

Inače, što se temperature tiče, hodnik je ok. Bitno da nema propuha i da kunića ne premještaš iz toplog u hladno i obrnuto.
13679 kvadrata zeko livade
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la =MaU= » pon pro 13, 2010 22:55 pm

znaci sve je ok hihi :D

"Nadam se da ne odgovaramo opet po tisućiti put onoj koja se logira svakih par dana pod novim nickom, stvarno je već dosadno postalo" - prvi put sam na forumu :zekoo3: :wink:
:wink: :wink:
=MaU=
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » uto pro 14, 2010 14:44 pm

Ma nije do tebe :) nego smo imali situaciju da se ista osoba pojavljivala svakodnevno kao novi član i postavljala svakakva pitanja :rolleyes:
:wink:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la tinno1986 » čet pro 16, 2010 5:09 am

nase dvije maze su stalno u sobi di spavamo.. I to malenoj i nis ne smrdi.. A za wc treba dosta vremena i truda da ih se nauci a neki to odmah shvate..
Cupku je trebalo par dana.. A najk koja nije uopce imala wc kad smo je dobili nego samo sijeno po gajbi cim je 2 dan dobila novi wc odmah se naucila.. :zeko2:
tinno1986
Zečić
Zečić

PostPostao/la frances » pon sij 03, 2011 20:49 pm

neznam.
frank i gvozdenijo su u hodniku. hodnik ne grijemo, ali svako toliko otvorimo sirom vrata od kuhinje da se sve malo temperira.
nismo ih do 11-og mjeseca drzali na +30, pa onda preselili na +10, oni su u istom prostoru od 9og mjeseca (prije toga je svuda u stanu bilo jednako).
Frank je u pocetku bila s nama u sobi, ali mi to nismo mogli. Neizdrziva je. Penjala mi se je po glavi, jela moju kosu, pisala je i kakala svuda (ja znam da govanca ne smrde, ali ipak mi je bilo malo previse svako jutro buditi se u posranom krevetu..) jer je pretpostavljam nas krevet obiljezila kao svoj zahod!
onda smo je poceli zatvarati po noci pa bi "kopala" u gajbi cijelu noc.
onda smo je preselili u hodnik i zatvaramo je po noci (cemu sam se ja jako protivila u pocetku, ali susjedi bi mogli poluditi od njenog kopanja..).
jedina promjena je da smo im sad kad je zahladilo ispod gajbe stavili dekicu da imaju neku izolaciju.

ona ne moze biti po cijelom stanu jer je nakon sterilizacije postala agresivnija i izrazito teritorijalna.
Grize namjestaj, stokove, robu (dve najdraze majice), cipele, kabele dok prije sterilizacije nije grizla apsolutno nista osim jednog kabela!
Gvozdenijo bi mogao biti po cijelom stanu jer je izrazito miran i uredan, ali to mi nema smisla.
Ovako su zajedno u hodniku, povremeno po cijelom stanu, a nocu u gajbi u kojoj se oboje mogu ispruziti i imaju jos mjesta.
Cistimo ih 2-3-4 puta dnevno ovisno o potrebi, 5-6 puta im mjenjamo vodu, sijeno dobivaju uvijek svjeze, svaka 2-3 dana padelice sa zelenim i ujutro po saku suhe hrane.
Maltica ide svakih nekoliko dana, a izmedju tu i tamo malo banane, kruske..
"..and i'm floating in a most peculiar way
and the stars look very different today.."
frances
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Mare » čet sij 06, 2011 14:06 pm

I mene je brinula hladnoća. Iako je Marko pušten po cijelom stanu, nekako sam mislila, ja se uvijek mogu obuć toplije,a on to krzna što ima ima, ne može si navuć još džemper...S obzirom da mu je gajbica ispod prozora (vanjski zid) stavila sam mu dekicu između zida i gajbice, a na dno sam stavila karton...E sad, pod u stanu je laminat, koji je po meni leden, pa mu stavim deke na koje može leć...tu i tamo legne pored deke, na taj hladni pod, ja ga premještam na deku...al tvrdoglav je...Al nekako razmišljam da mu je hladno bi dolazio npr. na krevet ili?
Kako uopće mogu znat jel mu hladno ili mu je ok?
<3 marko <3
Mare
Zečić
Zečić

PostPostao/la siga » pet sij 07, 2011 11:11 am

Nemoj brinuti, on ima svoje krzno koje se prilagodilo mjestu na kojem živi. Neki žive vani i ako su tamo od početka zime, jeseni, ljeta.. njihovo krzno je debelo i grije onoliko koliko treba tako da im nije hladno. Ali Marku da izađe vani bi bilo hladno.
Samo ga se ne smije jedan dan u toplo pa onda drugi dan u hladno. A ako je par stupnjeva razlike isto nije problem
malo sam zbrčkala :blush: valjda se vidi što mislim
siga
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan