ima situacija u kojima i ja podržavam antibiotik, međutim... ono za čim sam zapravo išla je pokušaj rasčlanjivanja s - što ako antibiotik ne djeluje?
možda će, ali možda i neće, se razviti bakterijski infekt, znači to je čisto nagađanje
kako nitko od nas nema staklenu kuglu, daje se ipak preventivno kako bi se spriječilo veće zlo
međutim, ako se bakterijski infekt razvije, a bakterija je rezistentna na dani antibiotik, onda je to zapravo bio pucanj u prazno
upravo na tom mjestu sam i zapela... kako tada pomoći?
s obzirom na moje područje interesa i određeno iskustvo, već sam nekoliko puta prekinula terapiju antibiotikom ili je čak nisam niti započela i zamjenila sam je onime o čemu točno znam na što i kako djeluje
i ono najvažnije, nema štetnih posljedica
ispričavam se ako sam unijela pomutnju

bila su još dva zecova, jedan pozamašni, kakve tarra ima doma, i jedan crni onako sa svjetlijim dijelovima, ima ih tu dosta među forumašima. no, striček nam je gledao uheka, mjerio temperaturu, gledao zubeke, vagnuli smo se i imamo pola kile manje nego u 10 mj, dakle 2300. nigdje nema nekog vidljivog znaka da nešto nije u redu. dobila je antibiotik, nisam pitala kako se zove, i nažicala sam b-neuron. sad ćemo par dana na pikice pa ću vidjeti. inače, jede samo zeleno, peletima skoro ni ne prismrdi, čak ne želi ni komadić poslastice. evo, ako netko možda bude imao sličnih problema, da si malo pročita

jel zna netko koji bi mogao biti razlog?