Koliko dugo treba da mrkva izadje iz organizma? Janica je jucer cijeli dan piskila neku crvenkasto narancastu pisku. a dan prije toga je pojela dosta mrkve.
Nadam se da je to to, da nije krv. malo sam paranoicna. inace normalno jede i kaka i pije vode.. i nije joj guza mokra.
cak smo dobili jucer i dva zecoplesa
Nazalost nisam je uhvatila bas dok je piskila, pa sam samo vidjela kakav je bio nakon nekog vremena. S tim da mi se cini da je prva lokvica od jucer navecer koja je prvo bila tamnija do danas ujutro posvjetlila. Jel to moguce?
Probat cu je danas popodne bas uhvatit odmah nakon sto obavi pa da vidim.
ma nismo.. :(
ne kuzim kaj su izgubili nalaze ili nesto pa me zaje** ili kaj.
zvala sam u bubu i rekla mi je neka teta da se nalazi znaju cekati i duze od mjesec dana. a nama je sad vec mjesec i 10 dana proslo.
ako ne dodju sljedeci tjedan zvat cu opet. pa ako mi opet isto kaze zvat cu na vet. fak.
neznam.
Moguce da je od kupovne hrane. Malo sam proucavala sastav i vidim da ima skoro pola pola zelenih i nekih tamno crvenih komadica.
Probala sam slikati al se nis en vidi jer smo joj vratili peletice. :(
S tim da sam cim se popiskila isla utapkati sa papirnatom maramicom da tocno vidim boju pa mogu to uslikati.
I do jutra nije nista potamnilo tako da pretpostavljam da nije krv, jer bi krv oksidirala pa bi potamnila, right?
Stavim sliku..