Fiki i Mimi traze novi dom - OSTAJU KUĆI :)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Fiki i Mimi traze novi dom - OSTAJU KUĆI :)

PostPostao/la moreskovic1 » čet srp 22, 2010 16:45 pm

zbog nemogucnosti drzanja udomili bi sivu zenkicu staru mozda 6-7mj!zivimo u V.Gorici, prijevoz je garantiran uz nju se dobiva gajba, ali nije bas u dobrom stanju, pojilica hranilica!nasli smo ju pa je preplasena, a posto nas uglavnom nema doma zao nam je da je stalno sama!!!pa ako ima netko ko bi joj davao vise paznje, molimo da se javite na moreskovic1@gmail.com!!!
Zadnja izmjena: moreskovic1; pet pro 10, 2010 9:35 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
moreskovic1
Kunić
Kunić

Re: udomili bi ženkicu!!!

PostPostao/la altan » čet srp 22, 2010 17:04 pm

Promjeni naslov u poklanjamo jer ovako ispada da zelite uzet jednu zenkicu..bilo bi super kada bi stavili njenu slikicu..samo mi nije jasno kako je to sama ako imate jos deckica kojeg ste htjeli kastrirat da mogu biti skupa? ili to nije ta ista zekica?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Re: Poklanjamo ženkicu!!!

PostPostao/la Kiara » čet srp 22, 2010 17:12 pm

Može slikica,mislim da imam potencijalnog udomitelja :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » čet srp 22, 2010 17:12 pm

Evo ja sam promijenila naslov. Može slikica? Ako vam je problem staviti na forum možete mi poslati na mail pa ću ja staviti tu. Moj mail vam piše tu u mom profilu. Napišite više malo o njoj. Gdje je nađena? Kada je nađena? Zdravlje? Navike? Koliko je kod vas?....

Super Kiara :) brza si :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la moreskovic1 » čet srp 22, 2010 17:36 pm

da imamo mi muskica, koji je kastriran!ona je kod nas jedno 2-3 tj., ali kak je prestrasena neda se nikome i ne slaze se s nikim. a kako imamo jos 2 psa svaki vau-vau ona bjezi i sva se trese, nemre doc k sebi...tako da mislim da je bolje da je kod nekoga gdje je mir i di ce netko biti posvecen samo njoj, da se ona malo opusti! a vjerujem da ce biti super ljubimac!!evo sad cu je uslikat, ak ju probam dobit na ruke :blush:
moreskovic1
Kunić
Kunić

PostPostao/la vini » čet srp 22, 2010 20:54 pm

Preslatka je. Držim fige da Kiara uspije.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » čet srp 22, 2010 20:56 pm

Baš je lijepa :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la altan » pet srp 23, 2010 11:56 am

Lijepa zekalica..steta sto si ju necete ostavit..drzim fige da dode u dobar dom :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la moreskovic1 » sub srp 24, 2010 15:35 pm

hej evo da se javim da ce zeko vjerojatno ostati kod nas,probat cemo se malo vise bit s njom i zabavljat se...pa ako uspijemo ostat ce kod nas...jedini je problem sta muskicu stalno cupa dlaku, ali mozda su je hormoni poceli prat, pa je malo zivcana...budemo vidjeli probat cemo da budu zajedno, pa ako se malo sredit ostat ce ako ne morat cemo je dat jer nemogu biti zajedno...muskic nam je stalno pušten i kad smo doma i kad nismo a mala smije biti vani samo kad je mi gledamo jer ga maltretira...a zao mi je da je u kavezu stalno!!!
moreskovic1
Kunić
Kunić

PostPostao/la Kiara » sub srp 24, 2010 15:40 pm

Žao mi je što se nisam ranije javila u vezi udomitelja(bili su na putu),ali je ovo definitivno bolja opcija jer će malena imati dečka :) :)
Možda radi lažno gnjezdo pa čupa i njegove dlake :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » sub srp 24, 2010 18:17 pm

Svaka čast što ste si dali truda i pokušati ćete je "pripitomiti" Vjerujem da se uz trud i strpljenje da sve napraviti :) želim vam brzi uspjeh kod spajanja vaše dvije srećice :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la tinka » ned srp 25, 2010 10:42 am

moreskovic1 je napisao/la:hej evo da se javim da ce zeko vjerojatno ostati kod nas,probat cemo se malo vise bit s njom i zabavljat se...pa ako uspijemo ostat ce kod nas...jedini je problem sta muskicu stalno cupa dlaku, ali mozda su je hormoni poceli prat, pa je malo zivcana...budemo vidjeli probat cemo da budu zajedno, pa ako se malo sredit ostat ce ako ne morat cemo je dat jer nemogu biti zajedno...muskic nam je stalno pušten i kad smo doma i kad nismo a mala smije biti vani samo kad je mi gledamo jer ga maltretira...a zao mi je da je u kavezu stalno!!!

što se tiče čupkanja, ona je sad u fazi kad se bude hormoni i postaje spolno aktivna... :blush: moja tina ti je sa 5 mjeseci počela svakodnevno skakat po tonki da je ova bila sva ćelava... počupala joj je svu dlaku sa leđa... dala sam ih obje na sterilizaciju i to se smirilo... razmisli o sterilizaciji jer ćeš joj time uklonit mogućnost oboljenja, a i olakšat ćeš si po pitanju njenog naskakivanja dečka... automatski će i među njima situacija biti bolja... jako rijetko se dečko i cura ne slože i zaljube, mislim da imate jako velike šanse da imate doma zaljubljeni i sretni par, samo uz malo truda... a vjeruj mi, i tvom dečkiću će biti puno bolje ako će imati družicu... sretno!!!!
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la moreskovic1 » pon srp 26, 2010 14:39 pm

nabavili smo i veci kavez, da bar kad nas nema doma da moze normalno hodat lezat i trcat po njemu, a kad smo doma pustena je ali moramo pazit sta radi!!!dat cemo sve od sebe a vi drzite fige... :D
moreskovic1
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » pon srp 26, 2010 14:41 pm

Držati ćemo :) naravno :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Sljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)