Dosadno joj je?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Dosadno joj je?

PostPostao/la warped » ned ruj 12, 2010 0:03 am

Valjda sam na dobro mjesto stavila temu...

Dakle, ima svakojake igračke, od nekih kao mrkvica (dva komada u različitim bojama), preko velike kartonske kutije kroz koju trči i voli kopati po njoj i grickati ju (bez brige, ne jede), pa svih mojih plišanaca (kojih se bome skupilo kroz moj 22ogodišnji životni staž :D ), pa grebalica za mačke s tunelom, pa razne loptice i vrećice u koje se voli zavlačiti, pa ovo, pa ono... Stvarno svašta ima. Ali sve joj je to dosadilo. :mad:

Sa svime se igrala, nije da joj se ijedno od tog ne sviđa, nego joj je baš dosadilo i sad želi nešta novo. A ja više nemam ideja, sve šta sam mogla (čega sam se sjetila ili si mogla priuštiti) sam joj dala. Donedavno se znala igrat kao blesava, a sad izađe van iz gajbice, protrči koji krug (čak i to manje nego inače) i sjedne na sred sobe i gleda u mene, kao da čeka da nešta smislim. :zek: A ja to iskoristim pa ju mazim. :dragonn-ccc-e:

Znam da bi joj najzabavnije bilo da ima kompanjona, ali pošto to trenutno nije moguće... :D Imate kakvih konkretnih ideja? Nešta šta vaši zekani jako vole...
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: Dosadno joj je?

PostPostao/la frances » ned ruj 12, 2010 11:46 am

naša frank najviše od svega voli kotač od autića na napuhavanje i onda igra curling.
to je malo manje od nje i onda joj je super jer može zabijati golove, penjati se na to i svašta još.
probaj se ti igrati sa zecom, možda čeka interakciju neku..
"..and i'm floating in a most peculiar way
and the stars look very different today.."
frances
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la warped » ned ruj 12, 2010 12:04 pm

Da, nekad se naganjamo po sobi (samo ne znam jel se igramo lovice ili ona bježi od diva koji ide za njom :belj: ) ili joj loptice za ping pong guram prema njoj, pa ih ona gurne nosićem i tak... :wub:

A možda i ja pretjerujem, možda ju je samo uhvatila neka fjaka od ovog vremena. :rolleyes: Nije da vegetira, igra se ona i sad, samo drastično manje, pa se ja odmah zabrinem...
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » ned ruj 12, 2010 12:10 pm

moja Andja isto tako...nista je nezanima, samo bi se mazila po 12 sati dnevno...niti se voli igrat lovice po stanu, niti voli ikakvu igracku, samo grancice od jabuke gricka i...to je to! ako je malo "poguram" da protrci redovno pobjegne iza kauca (njeno omiljeno mjesto) i legne...ili je stvarno nezanima nista od igranja ili je VELIKA ljenguza! :D cak usi i prednje sapice cisti lezeci!!!! ... nebi se ta digla nema sanse... osim kad je gladna ili kad joj se mazi...tad dodje, zagrebe me po nozi i ceka...cak je nemozes ni mazit kako hoces-nego kako hoce ona... ako itko ima ikakvu ideju da ovu ljenguzu moju pokrenem neka javi...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la kristinans » ned ruj 12, 2010 16:08 pm

hehehe i moj zeka je nezainteresovan za igru nista ga ne zanima ama bas nista cak i kad ga pustim skskuce i legne i ne ustaje dozvoljava da ga mazim i on me lize.pravila sam mu sama igracke davala mu zvecke nista cak i nesto kupila od drveta on uzme pa gura glavom i opet nista a necu ga terati verovatno ga ne zanima a ne znam kako bi ga zainteresovala za igru :D kada mu dam nesto kartonsko rastrgne odma malo pojede ali vise ne dajem karton jer se bojim da mu se nesto nedesi posto obicno pojede malo kutije ili bilo sta od kartona......
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan