pa zato tražimo curu za njega,po mogućnosti patulajstu ili ovnoliku žečicu(rađe ovnoliku) Mi smo iz Imotskog!Evo mog Nunija:
Moderator/ica: Lady Stardust
pa zato tražimo curu za njega,po mogućnosti patulajstu ili ovnoliku žečicu(rađe ovnoliku) Mi smo iz Imotskog!

Lady Stardust je napisao/la:Evo baci oko - divna cura, mlada, tek stasala za udaju
viewtopic.php?f=9&t=6311
al opet prijevoz.. 

Meni je ona bas slatka..
Reyna je napisao/la:Da, sto niko nece tu kunicicu nije mi jasno..Meni je ona bas slatka..
ali ja obozavam ovnolike kunice zato bih jednog takvog,ali ako ne nađem jednog takvog javit ću se za nju(ako bude jos na udomljavanju) 

ars je napisao/la:Iva, jesi sigurna da ti je pametno uzimati novog zeku? S obzriom na to kako je tvoja prethodna kunica završila. Roditelji se nisu iskazali za neku podršku glede vožnje zeke veterinaru i kupovine ljekova (problem je bilo dati 20 kn za aktivni ugljen), sama kažeš da nemate dobrog veterinara tamo, a da o tvojoj nebrizi kad je Nella nastradala ni ne pričam..
Znam da sam sad dežurna vještica ovdje, al briga me, nije ok da neki zeko koji čeka novi dom dođe u još goru poziciju nego je bio.
.gif)

ars je napisao/la:Iva, jesi sigurna da ti je pametno uzimati novog zeku? S obzriom na to kako je tvoja prethodna kunica završila. Roditelji se nisu iskazali za neku podršku glede vožnje zeke veterinaru i kupovine ljekova (problem je bilo dati 20 kn za aktivni ugljen), sama kažeš da nemate dobrog veterinara tamo, a da o tvojoj nebrizi kad je Nella nastradala ni ne pričam..
Znam da sam sad dežurna vještica ovdje, al briga me, nije ok da neki zeko koji čeka novi dom dođe u još goru poziciju nego je bio.

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.