,nisam imala neke extra pripreme osim citanja iskustva drugih na forumu.Beca je ženka patuljasti kunić i imala je do sada 3 lažne trudnoće i redovito je napaljena pa se bojimo tumora maternice i ostalih komplikacija
(stara je 2 godine)Puno puta sam planirala pa odustala od operacije, ali eto,sutra idemo to obavit...javim se kad sve završi jer ću vjerojatno imati neka pitanja.Idemo u Bubu kod vet.Tomislava
Beca vam šalje pusu iako je malo bjesna danas,vjerojatno duša osjeti da bu sutra nekaj bilo

,još malo guzu oprati i spremna je za Bubu
,javim se navećer da javim kako je prošlo i ako ću imat neka pitanja.A kaj se slikica tiće ima ona svoj album na forumu al moram obnoviti jer sam tad mislila da je još muško itd.,evo malo slika iz napaljene faze
cuj nisam strucnjak jer nisam to prolazila ali mislim da ces joj morat na spricu nesto zmiksat,mora jesti....24 i vise sati je proslo od operacije jel? i ona jos ne jede....neka ipak malo strucniji kazu sta bi napravili. kolko se sjecam sa drugih tema,neki zecovi su par sati nakon operacije vec poceli po malo grickat ono sto im je u tom trenu pasalo.mora joj probava radit kolko tolko.