a strasno su svojeglava bica i strasno je kako znaju razlikovati dobro od loseg ali cim se okrenes probat ce te nasamariti
jucer se decko iscudjavao na koje sve nacine je bongo pokusao doci "kradom" do jabuka
mali offtopic:
malo djubrence je skuzilo da u spajzi na podu je gajba s jabukama. naime mi se uopce nismo obazirali na pojedinost da oni mogu do tamo jer obicno borave u boravku i ne idu dalje od kuhinje. i sve je to tako bilo ok dok marina nije jednom isla po jabuku i skuzila da su nekako nacete neke
reko miseve nemamo, ali imamo neke tam zivotinjice koje obozavaju jabuke. i tako mene marina pita da kad sam i ih ja pustila ja reko - ja kad ih pustim su u dnevnom i da ja nisam NITI JEDNOM vidjela ijednog od njih u spajzi. reko vozaju nas, i tako ja napravim test. pustim ja njih iz lodje i idem pocistiti (par min svega) i nakon toga trk u spajzu. i sto nadjem - bonga kako se davi u jabukama prase zlocesto (A ja se jos pitam odakle mekane kuglice kad im nisam dala nista

)
i tako ja njega otjeram od tamo i kazem i decku i seki - pazite kad su pusteni da ne mogu tamo. i jucer ja uredjivala njihov novi dom i zaduzim decka da pazi da nitko ne ode do jabuka (koje sam ogradila, ali oni svaku prepreku provale za 5 min razmisljanja) i tako moj decko dezura a bongo se pravi da nema nikakvu namjeru nikamo otici. cim bi moj decko sjeo za laptop ili nesto poceo raditi bonga nema - i decko u spajzu - a ono netko pokusava pomaknuti dasku
i cim je spazio decka - bris u dnevni s "nisam ja nista kriv" pogledom. nakon toga u krug ... uglavnom pametni su oni jaaako, i cim ti ne gledas oni rade upravo ono sto ne smiju