Pitanjce

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Pitanjce

PostPostao/la Petra » uto vel 19, 2008 19:15 pm

Pozdrav svim zekoljupcima...

voljela bi kunića za ljubimca ali nisam sigurna koliko bi mi to bilo pametno..koliko god čitam o tome i vidim da su pametne životinjice koje se mogu same zabaviti na neko vrijeme, ja ipak dosta radim..makar nam na večer obično doma....nisu mi problem ni kablovi ni sijeno ni učenje na određeno mjesto za nuždu (dobro to možda malo :-)...
....i to mi je možda manji problem koliko činjenica da živim i radim u Dubrovniku a inače sam iz Samobora i svakih par mjeseci putujem doma na nekad par dana, a nekad par tjedana...
Nekak mislim da zeku nosati po avionima nije baš nabolje za njega.....
a opet, imala sam raznih kućnih ljubimaca...znam da svaka životinja zahtjeva određenu pažnju a odnos uloženog-dobivenog je neprocjenjiva....užasno mi fali mali krzneni prijatelj...
i kaj sad....
[/b]
Petra
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » uto vel 19, 2008 19:23 pm

Ako te brine samo tih par dana onda trebas znati da postoji organizirano cuvanje kunica tako da ih ne moras nosti sa sobom

Imamo jedan DIVANNNN par za udmljavanje Medeni i Malena - kastirani nauceni na wc i jako se vole i trebaju novi sretan dom

slika

Ako bas jako ne zelis malog zekaca - ovo je idealna kombinacija

Ovdje mozes vidjeti njihovu pricu. Malena je spasena ovo ljeto nakon sto je izbezumljeno lutala po dvoristima i onda se upoznala s Medenim

http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t ... sc&start=0

A ovdje je tema za udomljavanje

http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t ... ght=medeni
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Petra » uto vel 19, 2008 19:46 pm

čuvanja zecova? da li toga ima u Dubrovniku??
al opet naravno da bi ga uzela sa sobom kad idem na dulje od dva-tri dana...ipak kod mojih bi bilo i puno više mjesta....

samo nisam sigurna kako bi podnesao putovanje...znam masu ljudi koji imaju mačke i manje pse pa ih u transporterima bez problema nose sim-tam...pa vjerujem da bi i sa zekom bilo tako...
još se premišljam, nisam od onih kaj će životinju izbaciti iz kuće pri prvom problemu, znam da je to obaveza na duge pruge....

a kaj se udomljavanja tiče, vrlo rado...al ja bi za početak ipak malog kunića...jednog....ipak sa njima nemam nikakvog iskustva. imala sam psa, mačku,zamorca, papigu, pa čak i koku ali kunića nikada....pa bi rado učila od početka....
Petra
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » uto vel 19, 2008 19:56 pm

A joj nema u Dubrovniku, ja sam pomijesala Samobor i Dubrovnik.

Mogla bi ga transportirati autom jer ih u avion ne pistaju, ili nekog dole organizirati da ga pripazi dok si ti doma
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Petra » uto vel 19, 2008 20:02 pm

ne puštaju u avion?

kakva diskriminacija....a mačke i manji psi mogu.....
Petra
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » uto vel 19, 2008 20:13 pm

Njih ne puste jer su ''glodavci''
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la tonino » uto vel 19, 2008 20:30 pm

Jedna moja kolegica je iz Dubrovnika, a u Zagrebu studira. Kad ide doma na par dana ostavi zeku da ga pričuva neka frendica, a ako ide na duže onda ga nosi sa sobom. Nekad idu autom, a čini mi se a je rekla da ga je par puta vozila busom. I kaže da mu putovanje nije problem.
tonino
Super Zek
Super Zek

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan