Zec/kunić nađen u podsljemenskoj zoni! Tražimo vlasnika

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Zec/kunić nađen u podsljemenskoj zoni! Tražimo vlasnika

PostPostao/la altan » ned sij 29, 2012 22:53 pm

ak idete vetu onda bi bilo najbolje da odete u Bubu ili Don jer ima dosta veterinara koji nemaju pojma o kunicima..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Angie.. » ned sij 29, 2012 23:09 pm

altan je napisao/la:ak idete vetu onda bi bilo najbolje da odete u Bubu ili Don jer ima dosta veterinara koji nemaju pojma o kunicima..

Je tamo i planiramo ici, a i najblizi nam je ;)
Angie..
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » pon sij 30, 2012 10:25 am

Lady Stardust je napisao/la:A micek, meni izgleda ko decko, ima mocnu glavu :)

Da, skorz je ko decko, a meni se svidja toliko da mi se oci usijase, tako da je muskic sto posto :D :D

Predivan je, a to sto se baca na bok, Angie budi sretna, oseca se sigurno kod tebe. Mada, Lilo ima tri psa i 70 zeceva i jos uvek ponekog bolesnog za leciti, troje dece od toga jednu bebu, i radi :D Jeste ona superzena sto to sve moze, ali mislim da mozes da probas i ti... Probaj samo. Ovaj slatkis se ne ispusta iz ruku.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Angie.. » pon sij 30, 2012 12:18 pm

Klio je napisao/la:
Lady Stardust je napisao/la:A micek, meni izgleda ko decko, ima mocnu glavu :)

Da, skorz je ko decko, a meni se svidja toliko da mi se oci usijase, tako da je muskic sto posto :D :D

Predivan je, a to sto se baca na bok, Angie budi sretna, oseca se sigurno kod tebe. Mada, Lilo ima tri psa i 70 zeceva i jos uvek ponekog bolesnog za leciti, troje dece od toga jednu bebu, i radi :D Jeste ona superzena sto to sve moze, ali mislim da mozes da probas i ti... Probaj samo. Ovaj slatkis se ne ispusta iz ruku.

He he, malac ima udomitelje :D koji su upoznati sa zakonskim rokom, pa će morati pričekati 2 tjedna.. Imat će društvo jedne ženkice koja ide na sterilizaciju zbog novopridošlice. Uglvanom, kako čujem savršeni udomitelji :D
Malac je muškić, zubeke ima skroz zdrave, 1,9 kg. Ima oko 1-2 godine, malo je prehlađen i oči su mu upaljene, tako da prima antibiotike, no ništa strašno. :D
Angie..
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » pon sij 30, 2012 12:19 pm

Bas mi je drago :)

sretno je prosao micek :)
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Fiffy » pon sij 30, 2012 14:22 pm

:harmonika: :hop: yeeeeeeey :micika:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lady Stardust » pon sij 30, 2012 15:53 pm

Bilo bi dobro da se i njega kastrira kad ozdravi i kad mu se popravi imunitet jer ce ju inace maltretirati i pariti i biti luuuuud ;D
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Angie.. » pon sij 30, 2012 19:15 pm

Lady Stardust je napisao/la:Bilo bi dobro da se i njega kastrira kad ozdravi i kad mu se popravi imunitet jer ce ju inace maltretirati i pariti i biti luuuuud ;D

Koliko sam skužila udomitelji su upoznati za zecovima (kunićima), pa pretpostavljam da će to i napraviti kada se malo oporavi :D
Angie..
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » pon sij 30, 2012 22:14 pm

Nije moglo bolje završiti :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Angie.. » čet vel 16, 2012 23:32 pm

Nismo se dugo javljali :D
Pa otkud da počnem :D
Mali je još uvijek kod mene. Ne, nismo ga odlučili zadržati :D, vec cekamo da mu se antibiotik pročisti iz organizma pa da ode na kastraciju i usput da uzmemo bris iz nosa da otklonimo svaku sumnju u jednu bolest (zecoznalci će znati o kojoj bolesti pričam). I onda ide kod udomitelja o kojem smo pričali na početku.
A do tada uživamo u malcu i otkrivamo nove stvari..
Kihat je prestao, još zna ponekad kihnuti no to mi više izgleda kao da se zagrcne nego da je bolestan. Jedino što imamo mali problem s okecama. Nisu mu mutne, krvave, nego ima iscjedak bijeli vodenast, i opala mu je dlaka. To ćemo isto vidjeti što se dešava a dotada mu čistim okeco s vatom..
Potencija mu se nije smanjila, pa smo nakon upoznavanja njega sa pesicom ubrzo odustali, jer kad joj sjedne na leđa i čopi busen dlake kuji, nažalost kuja koliko god dobronamjerna i mila bila nemre to trpit jer ju boli :D Skužio je i da moja kosa primamljivo izgleda, tako da izbjegavam previše se spuštati na njegovu visinu jer kad me čopi ne pušta.
Imamo još jednu novost!! Mali je naučio zadnjih 2 dana skakati na krevet. I to bez zaleta ili nečeg drugog. Tako da sam zadnja 2 dana morala svako malo letjeti i spuštati ga dole, a kako se ne voli nositi možete si misliti kako je to izgledalo. Danas sam mu stavila deke po krevetu, pa ako obavi nuždu (prvu, druga je nebitna jer se pokupi) nije takav bed. I eto ga, 7 put na krevetu u zadnjih pola sata i trči li ga trči :D

Imam puno upitnika iznad glave, pa znam jednom dnevno ici na net i tražiti sto znaci ovo, ono.. Ali ima tu puno stvari koje mi pomažu.

Moram pohvaliti (ili pogrditi :D) Juru sa foruma. Nakon njegovog sijena, mali je dobio isto neko domaće iz udruge, i nije htio jesti. Bilo je navlačenja samo takvog, i naravno moje paranoje jer ne znam što se dešava. Tako da znate da Jura drži sijeno navlakušu.

Hmmm, mislim da je to to. Mali je neustrašiv, obožava me čim ga putim trčkara prema meni, njuška.. MA pre pre pre šladak je sve u svemu :D
Angie..
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » pet vel 17, 2012 2:31 am

evo kako su na forumu rjesili problem curenja oka
Anby je napisao/la:definitivno se povlači sa Vidac cajem :) Lijevo oko nis, desno-ima jos malo... ispocetka bi joj "ocijedila" blaznicu namocenu u topao caj, pa s onako ocijeđenom tapkala po oku, i onda sam skuzila da nis s tim nedobivam...

sad joj lipo namocenu blaznicu (punu caja) nanesem na kapak oka i prislonim tek toliko da pocne kapati, kad caj krene kapati sa blaznice slije joj se u oko, onda Andja trepće i citavo oko se napuni cajem... ali nemoj bas da curi... onako par kapi nek dospije u oko... ja sam prvi put malo pretjerala (vjerojatno joj je puno caja uslo u oko pa je pobjegla od mene i pocela se cesati, nije dala vise da je diram)

iskreno, neznam kako bih joj to napravila da inace nije mirna, za milo cudo, legne i nemrda dok joj to radim... samo Toby doskakuta i pocne je lizat :D

bitno je da prolazi :zeko3:

p.s. primjetila sam da se andja "buni" i ako je caj vise nego topao i takodjer kad je hladan... treba biti "mlak"...

Sretno!
I bas me zanima kako cete se odvojit od malca
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Angie.. » pet vel 17, 2012 12:07 pm

Hvala ti puno na c/p, a gdje se može kupiti taj čaj? U dučanima za bilja?

Hehe, nasmijala si me sa ovime "Baš me zanima kako ćete se odvojiti od njega" :D
Angie..
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » pet vel 17, 2012 12:59 pm

U biljnim apotekama, i kad ga napravis, procijedi kroz gazu i ispiri oko svaki put s novom vaticom, znaci koristenu vaticu ne namakati u pripremljeni caj vec svaki put uzeti novu

moze se ispirati i s bornom vodom isti proncip, ali bilo bi dobro da vet baci oko
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Jura » pet vel 17, 2012 18:01 pm

Angie.. je napisao/la:Moram pohvaliti (ili pogrditi :D) Juru sa foruma. Nakon njegovog sijena, mali je dobio isto neko domaće iz udruge, i nije htio jesti. Bilo je navlačenja samo takvog, i naravno moje paranoje jer ne znam što se dešava. Tako da znate da Jura drži sijeno navlakušu.

:D
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Prethodna

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan