Jurica to nikad nije napravio, maksimalno će mi licnuti prste par puta kad mu dajem pusicu između ušiju i to je to.
Događa li se i vama ovo ljubljenje ili je Coffi to patentirao?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Ona je mala škrtica za puse...

...Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju...
samo mi cijelo vrijeme gura glavu da ja nju mazim, trči za mnom po stanu i gura se da ju mazim.. ali nebi ona mene ljubila, nema šanse...

dollypony je napisao/la:hehehe =]]
Tonka trazi svoju paznju![]()
moram da kazem da i moja bucka deli puse bez imalo stednje...![]()
kad god joj priblizim ruku, lice - uvek krene s ljubljenjem...
a ja ih uvijek pokušavam jednako ljubiti i maziti... kad se tina navečer smjesti pod borom i nije zainteresirana za nikakva maženja, onda mi je tonka u nemilosti sat, dva... samo ju ljubim i mazim...
ma super...

tinka je napisao/la:
ma tina me toliko izljubi da mi nadoknadi sve što ova mala sebična guzica neda...![]()

martinahaj je napisao/la:i efa se voli cmokati, kad joj se približim, samo turne i sagne glavicu i čeka![]()
i onda pusa i ljubljenje, ali i ja dobijem svoju porciju, ali tek kad nju dobro izmazim![]()
lizanje po nosu, obrazima, slatkoća moja

tinka je napisao/la:martinahaj je napisao/la:i efa se voli cmokati, kad joj se približim, samo turne i sagne glavicu i čeka![]()
i onda pusa i ljubljenje, ali i ja dobijem svoju porciju, ali tek kad nju dobro izmazim![]()
lizanje po nosu, obrazima, slatkoća moja
još kad ti počne grickat kosu kao što meni tina radi, to je onda cijeli paket!

imali smo rituale da ga ja prvo mazim i onda on mene ljubi (najčešće po nosu) pa onda opet spusti glavicu ili me gurne njuškicom da je opet moj red i tako dok nekome ne dosadi
i najradije ju ne bi dala 

...a ona...mah...malo ga ljubi i umiva i onda ode njuškat dalje...ona je baš svoja, posebna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.