Moderator/ica: Lady Stardust
Archie_sb je napisao/la:da li to znači da si NAPOKON kupila sve preparate potrebne za prvu pomoć zeki kad/ako se razboli i da imaš prijevoz kad/ako ustreba? Nažalost zbog tvog izuzetnog nemara ti je nastradao prvi zekonja, mi samo ne bi voljeli da se ista stvar dogodi opet,jer eto-pokazala si se kao nemarna, samo tražeći pažnju od ljudi tu koji su ti željeli pomoći,a ti si napravila jedno veliko ništa. Ako misliš imat još jednog ljubimca, onda shvati da treba djelovati,a ne kukati i misliti da će ti zec ozdraviti sam od sebe. Znaj da zecu ko i tebi treba adekvatna medicinska skrb i da će te to koštati. i to nerijetko ne 20kn(ko što je ranije bio slučaj) nego i po tisuću kn, možda čak i više.
Na forumu si valjda najaktivnija, to ne znači da ako šalješ slatke porukice,postove i komentiraš svakog zeca da je sladak-da ti ljudi vjeruju i da mislimo da ćeš bit adekvatan udomitelj.
osobno, ja ti ne bih dala ni nacrtanu ovcu,a kamo li još jedno živo biće
miro je napisao/la:kao prvo,nuni i ta curica bi bili super par![]()
kao drugo,mislim da je iva naucila lekciju i mislim da bi se odlicno brinula za jos jednog zeku,jer samim time sto ima toliko puno zivotinja to dokazuje da je odgovorna.iva,pitaj roditelje smijes li imati jos jednog zeku i nabavi te ljekove za svaki slucaj,jer eto,nikada ne znas kada se nesto moze dogoditi.
kada zeku zaboli,moras odmah reagirati,a ne stati za racunalom.nadam se da ti je ono lose iskustvo pomoglo da shvatis da se odmah treba reagirati.nazalost,zivot je takav da se na greskama treba uciti.
nema potrebe za svadju cure,zec vice,kao ivina prijateljica znam da je najbolje znas,ali ljudi koji je neznaju ne mogu ishitreno dati zeku njoj u ruke.
archie_sb i ars,mislim da ste mogli na ljepsi nacin pristupiti i reci sto mislite,ali,sasvim je u redu da tako reagirate iako mislim da iva nije jedna od onih koji nesto nepromisljeno rade.
Zec Vice je napisao/la:i uvjerena sam da vise mari za zivotinje i da ih vise voli od bilo kojeg clana na ovom forumu!ona je sa svojih 13 godina napravila vise nego itko ovdje.
miro je napisao/la:kao prvo,nuni i ta curica bi bili super par![]()
kao drugo,mislim da je iva naucila lekciju i mislim da bi se odlicno brinula za jos jednog zeku,jer samim time sto ima toliko puno zivotinja to dokazuje da je odgovorna.iva,pitaj roditelje smijes li imati jos jednog zeku i nabavi te ljekove za svaki slucaj,jer eto,nikada ne znas kada se nesto moze dogoditi.
kada zeku zaboli,moras odmah reagirati,a ne stati za racunalom.nadam se da ti je ono lose iskustvo pomoglo da shvatis da se odmah treba reagirati.nazalost,zivot je takav da se na greskama treba uciti.
nema potrebe za svadju cure,zec vice,kao ivina prijateljica znam da je najbolje znas,ali ljudi koji je neznaju ne mogu ishitreno dati zeku njoj u ruke.
archie_sb i ars,mislim da ste mogli na ljepsi nacin pristupiti i reci sto mislite,ali,sasvim je u redu da tako reagirate iako mislim da iva nije jedna od onih koji nesto nepromisljeno rade.
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.