Zvonkec na kutnoj
Zvonkec sa Djedom Mrazom
Zvonkec
Zvonkec kod Djeda Mraza
Zvonkec špijunira
Vita spava
Gizmač odmara
Zvonkec i Vita prije spavanja
Moderatori/ce: zeko_peko, Lela
žutaš šapica je napisao/la:e takvi ti niš ne nauče... ona jučer gleda u bucka, i veli, joj, a kad je sve na meni... a ja si mislim, a kaj meni gajbe i stan čisti netko drugi? Zato kaj je njoj teško počistit i održavat svog, zato ja sada održavam dva dlakavca... i zamisli, moji čisti... sami od sebe :-P. Pitala me da koju piljevinu koristim kad nema mirisa, a ja velim, kupovnukao i ti, samo kaj ju ja mjenjam
...
Zamislite situaciju da svoje dlakavce ne počistite npr 10 dana... jel zekan kriv kaj kakica i piška imaju miris? Kaj bi se desilo da mi, ljudovi, ne spuštamo dasku, a deset dana obavljamo sve u školjku? ili ne u školjku nego u kut stana? Prema tome, niti je zekan kriv, niti ON smrdi.... a za zapuštanje šapa do te mjere da su mu panđe deformirane, i da mu noktići rastu na van, za to nema nikakvog opravdanja, onaj vlasnik koji se bavi sa svojim uhonjom to primjeti, jedino onaj koji ga ima non stop u gajbi, bez da ga podraga, jedino taj zanemari to, i tu nema opravdanja... ona mi znala reći- pa kad ja nemam kliper- ja velim- pa znaš da imam ju, a i kad nisam imala, imala sam grickalicu... ma... eto, to je update o dlakavcu i kontaktu s njegovim bivšim ljudima...
Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.