Lijep pozdrav od početnika :)

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Lijep pozdrav od početnika :)

PostPostao/la Zekić » uto kol 27, 2013 13:04 pm

Jako sam Vam zahvalna na ovom zanimljivom forumu jer se može stvarno naći pregršt dobrih savjeta i informacija o patuljastim kunićima.

Naime, moj sin već jako jako dugo želi zeca za ljubimca, (ostale životinje mu uopće nisu zanimljive) i baka i djed su naravno morali ispuniti želju svom jedinom unuku pa su mu za 7. rođendan kupili zeca. Iako sam bila protiv toga, to malo slatko biće mi se odmah uvuklo pod kožu :zeko8:
Odmah sam pročitala većinu tekstova ovdje jer želim biti dobro informirana i pružiti našem novom članu obitelji najbolje uvjete za život. Naravno još je ostalo puno upitnika iznad glave pa se nadam vašoj pomoći. Zeko je kupljen u Pet shopu pa o njemu ne znam skoro ništa, ni koja je vrsta ni koliko je star. Rečeno nam je da je patuljasti kunić, ali vidim da znaju pod patuljaste prodavati i obične :huh: .
Zanima me, da li u kavezu dno može biti bez piljevine ili svakako mora biti nešto dolje?

Ovo je naš mali Slavko :zeko3:
[img][IMG]http://i970.photobucket.com/albums/ae183/agoreta/IMG_7913640x359_zpsb1f69b22.jpg[/img][/img]
Zekić
Kunić
Kunić

Re: Lijep pozdrav od početnika :)

PostPostao/la altan » uto kol 27, 2013 14:25 pm

Dobrodošli..svakako si pročitajte osnove na forumu, pogotovo prehranu. Piljevinu nemojte stavljati uopće. Kuniću ne treba nikakva podloga u kavezu već wc u koji se stave drveni peleti.
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Zekić » uto kol 27, 2013 16:02 pm

Hvala altan

Što se tiče piljevine to su nam u Pet shopu rekli da stavimo dolje i onda sam pročitala tu na forumu da kao ne treba piljevina. Ta piljevina mu se nakupi na krzno pa kad ga izvadim iz kaveza onda piljevine ima po cijelom stanu. Sad čekam da mm donese pelete pa idem očistiti kavez i maknuti tu piljevinu.
Zekić
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » uto kol 27, 2013 17:06 pm

Ma u tim pet shopovima nemaju pojma
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la markiza » sri kol 28, 2013 6:34 am

Dobrodosli puno vam je sladak zeko. Kad se malo sa zekom snadjete i bolje upoznate otvorite mu temu ovde na forumu pa postavljajte njegove slikice da i mi sa foruma mozemo malo da uzivamo :blush: Zelim vam lepo i dugo druzenje sa zekom :)
markiza
Super Zek
Super Zek

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan