prije par mjeseci sam pisala o problemima sa orijašem Đurom i to se sve na sreću dobro završilo,međutim moj Đuro je prije 2 tjedna iznenada uginuo-srčani udar

radi šoka i tuge rekla sam samoj sebi neću više zeca imati,previše sam se vezala za njega i bilo me strah da ne prolazim istu stvar opet,a imao je samo godinu dana

Međutim jučerašnjim odlaskom u jedan pet shop,zaljubila sam se i srce mi se slomilo kad sam vidjela jednu malenu malenuuu ovnoliku crnu zekicu i kada mi je veselo došla i morala sam je jednostavno imati

volim ta malena čupava stvorenja i doma mi stoji ogroman kavez i sav pribor za zeca od hrane,piljevine,poslastica itd itd.
Dala sam joj ime Lily,a moja Lily je velika maza i jako mirnog karaktera

Međutim danas me dragi iznenadio jer sam mu telefonski spomenula da kanim nabaviti joj i društvo jer je naučena makar je ona bila u kavezu sa hrpetinom hrčaka..
i tako da sam danas dobila malecko, dosta manje stvorenje od nje,ovnolikog zeca

a tako je sitan da mi u dlan stane,garant nema više od mjeec dana,ali je tako hiperaktivan

super su se sprijateljili,nije bilo problema,međutim mene zanima,koliko dugo ja njih mogu držati skupa,jer naravno sada su još premali da bi se interesirali za parenje??
dok porastu moram vidjeti sama hoću li zeca kastrirati ili ću se pripremiti za uzgoj malih zečeka