zekica ima 8 mjeseci i inače je jako mazna, al u zadnje vrijeme ima nagle promjene ponašanja. udarna faza puberteta je valjda prošla ( prestalo je kugličarenje po svuda i zapišavanje ). primjer od danas, ujutro je bila strašno mazna, da bi zatim otišla, kad sam je htjela podragati, rukom krenula prema njoj, me ugrizla, da bi je pustila na miru. nakon nekog vremena opet se došla maziti, da bi nakon toga kad sam došla do nje, počela bježati kao sumanuta. pa sam je opet ostavila na miru. i tako stalno. + malorpije je došla do mene i lupila nogom u pod, a kad sam je htjela podragati opet je pobjegla kao sumanuta. tako sa vremena na vrijeme. inače je dobar i mazni zeko, svuda me prati i sve je ok. ne moram napomenuti da uvijek ima raspoloživo sijeno i svježu hranu, kao i pelete.
nije mi jasno dal ja radim nešto krivo ili je to samo dio njenog karaktera? i usput, imam osjećaj da bi (inače kad nije ovakva) više trebala biti u interakcijom sa njom, a ona je totalno nezainteresirana za ikakve igračke, pa nam ne ostaje ništa osim maženja.