Lice s naslovnice 3 - glasanje

Šega, šala, pošalica, komika..vezano ISKLJUČIVO uz zekače:D

Moderator/ica: vini

Lice s naslovnice

Anketa je završila: sub svi 09, 2009 13:55 pm.

Slavica
3
9%
Mucka
0
Nema glasova
Tupkica
3
9%
Urugvaj
3
9%
Enola i Gumbek
8
23%
Čupavi
11
31%
Spajk
1
3%
Pablo
1
3%
Ju-Ju
5
14%

Ukupno glasova : 35

PostPostao/la Kiara » ned svi 10, 2009 20:52 pm

I sada možeš otići u temu malo ispod ove i vidjet ćeš da nema imena nekih zeka,tj. vlasnici nisu napisali...Zašto?? Zato što mi jesmo ljubitelji kunića i mi znamo svakog kunića tko je i kako se zove :wink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kunić Leopold » ned svi 10, 2009 20:54 pm

Neki se ljudi znaju stvarno posvadit s mozgom...
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » ned svi 10, 2009 20:59 pm

Hvala na savjetu procitao pravila više puta.Inace bavim se grafickim dizajnom i digitalnom fotografijom,eto sad znas kad si pito-pitala. :wink:

;D ;D ;D nasmeja me sa ovim :D
pa sto onda ne predlozi sta je bolje da se uradi nego ovde zavrcemo i uvrcemo pricu bezveze :wink:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bunnies » ned svi 10, 2009 21:03 pm

Kiara je napisao/la:I sada možeš otići u temu malo ispod ove i vidjet ćeš da nema imena nekih zeka,tj. vlasnici nisu napisali...Zašto?? Zato što mi jesmo ljubitelji kunića i mi znamo svakog kunića tko je i kako se zove :wink:

A jel,znaci moramo svi nauciti napamet kako se koji zeko zove i kome pripada.Ok javim ti se kad ih sve naucim napamet pa ces me ispitat..Koja je onda svrha pravila br5 i zasto ga je moderator stavio? :)
bunnies
Kunić
Kunić

PostPostao/la Charlie » ned svi 10, 2009 21:06 pm

dosta :offtopic1: ako ćete svako glasanje ovako rastezati, ukinut ću vam glasanje :P ;D

Molimo da se napiše ime baš zato jer nitko ne može znati kako se svi zovu, a glasa se za kunića, a ne korisnika. Ljepše je da piše ime kunića nego "slika br 3". Nitko zbog toga nije diskvalificiran, ali više volimo da je ime kunića, nego nick korisnika.
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la bunnies » ned svi 10, 2009 21:06 pm

dHarma je napisao/la:
Hvala na savjetu procitao pravila više puta.Inace bavim se grafickim dizajnom i digitalnom fotografijom,eto sad znas kad si pito-pitala. :wink:

;D ;D ;D nasmeja me sa ovim :D
pa sto onda ne predlozi sta je bolje da se uradi nego ovde zavrcemo i uvrcemo pricu bezveze :wink:

Pa mislio sam dati prijedlog, mozda cak i sam obradit sliku tako da svi budu zadovoljni ali kad sam vidio kako me odma svi napali jer sam izrazio svoje misljenje,odmah sam izgubio volju.Inace dosao sam na forum da uzivam u tim malim dlakavim stvorenjima :wink:
bunnies
Kunić
Kunić

PostPostao/la Kiara » ned svi 10, 2009 21:18 pm

Ne,ne,ne..krivo si shvatio..ja se ispričavam ako si ti shvatio to kao napad na sebe...Ja znam sve zeke(nitko ne može znati sve,tako ni ja imena,ali pamtim po slikama) jer sam već jako dugo član ovog foruma...Rekla sam samo da je Čupavome odrezane nogice jer prekriva trava..nije kao sadašnja slika na naslovnici,znači cijela...Eto to je bilo moje mišljenje...Čula sam za photoshop,photoscape,pa dapače radim s tim programima često... :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la bunnies » ned svi 10, 2009 21:19 pm

Samo sam jos htio dodati,da mi je Gumbek za 5+...Inace i ja imam takvog samo nije tako cupav. :zeko8:
bunnies
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko_peko » pon svi 11, 2009 1:57 am

molim talmu da mi posalje hi-res fotku na zeko0peko0@gmail.com kako bih istu mogla staviti na sajt..hvala:)

cestitam na pobjedi..cupavi je krasan;)
i arrange, design and sell shrubberies
zeko_peko
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anek » pon svi 11, 2009 7:40 am

bunnies je napisao/la:Pa mislio sam dati prijedlog, mozda cak i sam obradit sliku tako da svi budu zadovoljni ali kad sam vidio kako me odma svi napali jer sam izrazio svoje misljenje,odmah sam izgubio volju.Inace dosao sam na forum da uzivam u tim malim dlakavim stvorenjima :wink:

Mozda je problem u tome na koji nacin si izrazio svoje misljenje :blush:
ima nas puno ovdje koji se bave dizajnom i fotografijom, a tko se danas ne bavi time? Ali ovo nije forum za natjecanje profi fotografija.
Ispricavam se sto sam napisala da netreba bit ime (u prvom krugu se pored kunica kojima imena nisu bila napisana pisalo ime vlasnika).

Drago mi je da ti se svida moj Gumbek :) stavi slikicu svog zeke! Pretpostavljam da je iste boje, nije iste vrste. Bit ce nam svima drago vidjeti ga :)
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la talma » pon svi 11, 2009 8:15 am

zeko_peko je napisao/la:molim talmu da mi posalje hi-res fotku na zeko0peko0@gmail.com kako bih istu mogla staviti na sajt..hvala:)

cestitam na pobjedi..cupavi je krasan;)

Ajme što je Čupavi stvarno pobjedio? :hopko: :dragon:
Hvala svima koji su glasali za njega...pošaljem onda slikicu kada dođem doma s posla...
talma
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Kunić Leopold » pon svi 11, 2009 8:18 am

Čestitke Talmi i Čupavom!
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » pon svi 11, 2009 9:36 am

Čestitamo! :)
slikaslikaslika
Kiara