Moderator/ica: vini
Hvala na savjetu procitao pravila više puta.Inace bavim se grafickim dizajnom i digitalnom fotografijom,eto sad znas kad si pito-pitala.
Kiara je napisao/la:I sada možeš otići u temu malo ispod ove i vidjet ćeš da nema imena nekih zeka,tj. vlasnici nisu napisali...Zašto?? Zato što mi jesmo ljubitelji kunića i mi znamo svakog kunića tko je i kako se zove
dHarma je napisao/la:Hvala na savjetu procitao pravila više puta.Inace bavim se grafickim dizajnom i digitalnom fotografijom,eto sad znas kad si pito-pitala.
![]()
![]()
nasmeja me sa ovim
![]()
pa sto onda ne predlozi sta je bolje da se uradi nego ovde zavrcemo i uvrcemo pricu bezveze
bunnies je napisao/la:Pa mislio sam dati prijedlog, mozda cak i sam obradit sliku tako da svi budu zadovoljni ali kad sam vidio kako me odma svi napali jer sam izrazio svoje misljenje,odmah sam izgubio volju.Inace dosao sam na forum da uzivam u tim malim dlakavim stvorenjima
zeko_peko je napisao/la:molim talmu da mi posalje hi-res fotku na zeko0peko0@gmail.com kako bih istu mogla staviti na sajt..hvala:)
cestitam na pobjedi..cupavi je krasan;)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.