Tražim vaše mišljenje

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Tražim vaše mišljenje

PostPostao/la zeko Stipe » uto srp 12, 2011 13:42 pm

Imam 2 zečice i odlično se slažu. Prijatelj će mi pokloniti muškoga zeca, a hoće li se slagati i dali će sve biti u redu!! Svih troje su iz različitog legla!! Tražim vaše mišljenje!! Molim Pomoć!!!!
zeko Stipe
Kunić
Kunić

Re: Tražim vaše mišljenje

PostPostao/la altan » uto srp 12, 2011 14:08 pm

jesi siguran da su to zecice?..jesi siguran da ce ti frend poklonit muskog zeca? koliko su stari? Muski zeko se mora obavezno kastrirat da ne bi bilo malih beba!
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Stipe » uto srp 12, 2011 14:22 pm

altan je napisao/la:jesi siguran da su to zecice?..jesi siguran da ce ti frend poklonit muskog zeca? koliko su stari? Muski zeko se mora obavezno kastrirat da ne bi bilo malih beba!

Da to mi je potvrdio uzgajivač zečeva on ih prodaje!Da 100%!Svi su stari 5 mjeseci! Ali ja hoću male bebe mogu ih udomit 12 kod prijatelja a mogu im ja pružiti dobar dom!
zeko Stipe
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » uto srp 12, 2011 17:28 pm

Al svejedno ih neces moc drzat zajedno..jer kunice obje mogu imat svakih mjesec dana leglo..i ne bi ih trebao parit ako se u to ne kuzis..tu je bitna genetika..porijeklo..svasta nesto..i apsloutno je nepotrebno..muskog lijepo kastriraj pa neka se onda svi vole..u tome mozes uzivat vise nego u hrpi kunica koje sve drzis odvojeno..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Stipe » uto srp 12, 2011 21:25 pm

altan je napisao/la:Al svejedno ih neces moc drzat zajedno..jer kunice obje mogu imat svakih mjesec dana leglo..i ne bi ih trebao parit ako se u to ne kuzis..tu je bitna genetika..porijeklo..svasta nesto..i apsloutno je nepotrebno..muskog lijepo kastriraj pa neka se onda svi vole..u tome mozes uzivat vise nego u hrpi kunica koje sve drzis odvojeno..

Hvala spasio si me od katastrofe !! još sam jednom pregledao sve i ja imam muškog i ženskog zeca već!! dA sam donio muškoga novoga tu bi bila katastrofa!! Hvala ! :D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink:
zeko Stipe
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » sri srp 13, 2011 1:19 am

Super, al daj ih odvoji! ne znam jel znas dal su brat i sestra? ne treba se igrat s tim parenjem..rade kastriraj muskog pa da se lijepo druze..onda mozes uzivat gledajuci ih kako su sretni
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » sri srp 13, 2011 6:27 am

Ako su razlicitog pola, odvoji ih ODMAH!
Neznam koliko su ti stari, ali ukoliko imaju vise od 3.5 meseca vec se moglo desiti svasta. Narocito zenke brze krenu da se teraju kada su uz muzjaka.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la sanjita » sri srp 13, 2011 7:32 am

Nekak mi se cini da mu i nije bas bitno.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » sri srp 13, 2011 8:17 am

sanjita je napisao/la:Nekak mi se cini da mu i nije bas bitno.

Kada ti se bude ucinilo da jeste bice kasno, veruj mi... Njima trebaju bukvalno dve sekunde, bukvalno!
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Stipe » sri srp 13, 2011 10:01 am

altan je napisao/la:Super, al daj ih odvoji! ne znam jel znas dal su brat i sestra? ne treba se igrat s tim parenjem..rade kastriraj muskog pa da se lijepo druze..onda mozes uzivat gledajuci ih kako su sretni

nisu iz istog legla čak nisu ni dajnji rođaci!!
zeko Stipe
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » sri srp 13, 2011 10:03 am

Vidim da ni u jednom trenu nisi komentirao da ih se treba odvojit tako da pretpostavljam da ce do tih beba ipak doci nazalost...daj molim te u Zeko Podmlatku procitaj barem sve osnovno oko trudnoce i koćenja da barem nekog pojma imas i da ne nastradaju ti mali zivoti. Kako ces ako dodje do beba sprijeciti da se kunici iz tog istog legla ne pare? Mislis ih cijeli zivot drzati odvojene,posto vidim da si rekao da im i sam mozes pruzit dom?
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Stipe » sri srp 13, 2011 10:58 am

sanjita je napisao/la:Vidim da ni u jednom trenu nisi komentirao da ih se treba odvojit tako da pretpostavljam da ce do tih beba ipak doci nazalost...daj molim te u Zeko Podmlatku procitaj barem sve osnovno oko trudnoce i koćenja da barem nekog pojma imas i da ne nastradaju ti mali zivoti. Kako ces ako dodje do beba sprijeciti da se kunici iz tog istog legla ne pare? Mislis ih cijeli zivot drzati odvojene,posto vidim da si rekao da im i sam mozes pruzit dom?

neću to dopustiti da se mali životi unište!! i neće biti parenja između brata i sestre 100%!! jako želim malle zekane :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11:
zeko Stipe
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » sri srp 13, 2011 11:00 am

Pa pitam te kako to mislis sprijeciti? nemogu citav zivot biti odvojeni,to nije nikakav zivot za njih. jesi procitao teme u zeko podmladak? jel te zanima uopce? ili je to samo to,hocu bebe jer su slatke jako i to je jedino bitno? parenje bi se trebalo ostavljati osobama,uzgajivacima koji imaju iskustva sa time.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Stipe » sri srp 13, 2011 11:03 am

sanjita je napisao/la:Pa pitam te kako to mislis sprijeciti? nemogu citav zivot biti odvojeni,to nije nikakav zivot za njih. jesi procitao teme u zeko podmladak? jel te zanima uopce? ili je to samo to,hocu bebe jer su slatke jako i to je jedino bitno? parenje bi se trebalo ostavljati osobama,uzgajivacima koji imaju iskustva sa time.

Malo sam se upoznao sa situacijom!odvojit ću muškoga što prijee! AKO već nije kasno!! Hvala na savjetima :zekoo8: :zekoo8: :zekoo8: :zekoo8: !!
zeko Stipe
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » sri srp 13, 2011 11:12 am

zeko Stipe je napisao/la:neću to dopustiti da se mali životi unište!! i neće biti parenja između brata i sestre 100%!! jako želim malle zekane

Vidi, neznam koliko imas godina ali bih te slatko isprasila!!!!

Ajde sto si navalio da imas bebe,ali zar je toliko tesko da se bar informises kako, kada, na koji nacin....
Hoces da naskodis mami sa preranom trudnocom!!!!? Ili da dobije bebe koje ce jedna po jedna uginuti??!!

Lepo sedi i citaj sto ti je sanjita preporucila. Zecicu ne smes pariti pre 6 meseci njnog zivota unistices joj zdravlje - zato hteo ne hteo bebe, moras ih odvojiti dok ne napuni 6 meseci.
Drugo moras nauciti sve o bebama, trudnoci, kocenju.... SVE!!!
Ovde nema mesta ljudima sa emocijama koji samo misle sta je njima lepo a kasnije kako ce biti zekama to neka misle drugi ako nastane problem.
Unapred si upozoren sta se moze desiti. Nije to tek tako.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Sljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan