Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
altan je napisao/la:jesi siguran da su to zecice?..jesi siguran da ce ti frend poklonit muskog zeca? koliko su stari? Muski zeko se mora obavezno kastrirat da ne bi bilo malih beba!
altan je napisao/la:Al svejedno ih neces moc drzat zajedno..jer kunice obje mogu imat svakih mjesec dana leglo..i ne bi ih trebao parit ako se u to ne kuzis..tu je bitna genetika..porijeklo..svasta nesto..i apsloutno je nepotrebno..muskog lijepo kastriraj pa neka se onda svi vole..u tome mozes uzivat vise nego u hrpi kunica koje sve drzis odvojeno..
sanjita je napisao/la:Nekak mi se cini da mu i nije bas bitno.
altan je napisao/la:Super, al daj ih odvoji! ne znam jel znas dal su brat i sestra? ne treba se igrat s tim parenjem..rade kastriraj muskog pa da se lijepo druze..onda mozes uzivat gledajuci ih kako su sretni
sanjita je napisao/la:Vidim da ni u jednom trenu nisi komentirao da ih se treba odvojit tako da pretpostavljam da ce do tih beba ipak doci nazalost...daj molim te u Zeko Podmlatku procitaj barem sve osnovno oko trudnoce i koćenja da barem nekog pojma imas i da ne nastradaju ti mali zivoti. Kako ces ako dodje do beba sprijeciti da se kunici iz tog istog legla ne pare? Mislis ih cijeli zivot drzati odvojene,posto vidim da si rekao da im i sam mozes pruzit dom?
sanjita je napisao/la:Pa pitam te kako to mislis sprijeciti? nemogu citav zivot biti odvojeni,to nije nikakav zivot za njih. jesi procitao teme u zeko podmladak? jel te zanima uopce? ili je to samo to,hocu bebe jer su slatke jako i to je jedino bitno? parenje bi se trebalo ostavljati osobama,uzgajivacima koji imaju iskustva sa time.
zeko Stipe je napisao/la:neću to dopustiti da se mali životi unište!! i neće biti parenja između brata i sestre 100%!! jako želim malle zekane
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.