zeko - gnijezdo

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

zeko - gnijezdo

PostPostao/la gligicmila » ned lip 14, 2009 17:38 pm

E ovako, ja danas dosla sa sela , kad moja Sunčica (zeko) počupala sav tepih u kuhinji. pošto je taj tepih sa cupercima......ona je te cuperke pocupala i prenijela na balkon iza fotelje gdje uvijek leži i napravila gnijezdo.....
E sad neka mi neko objasni šta to znači???? a zamislite prenijel je cupkice tako da joj ni jedna nije ispala negdje sa strane...... :blink:
gligicmila
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » ned lip 14, 2009 18:30 pm

ako nije imala kontakt s muzjakom onda ima laznu trudnocu :) zenske zekice si znaju tako "umisliti" pa malo slagati gnijezda

pusti ju, neka slaze, nemoj joj samo dirati gnijezdo - to ih zna naljutiti...proci ce ju kroz par dana
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la gligicmila » ned lip 14, 2009 19:04 pm

hahahahaha.....bas je smijesna! malo sam rovarila po ovome pa sam nasla temu, tako da se izvinjavam sto sam napravila duplikat.......hvala na odgovoru!!!! joj preslatka je za posmatrati, ali da ne bi moj tepih jos vise nastradao, stavljam joj sijeno na balkon pa ona to sakuplja i nosi......nadam se da nece dugo trajati, jer se sva jadna umorila.......
pozz
gligicmila
Kunić
Kunić

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan