Napisao: rot_orka
Postano na: 05/12/07 u 10:18:19
Barica i Jurica, hvala što ste nam ga poklonili!
S drugom curkom se ja ne čujem, mame nam se druže. Sigurno će se one čuti i izbrbljati si kako su zekani. Moji su sad na moru pa ga još nisu vidjeli. Sutra se vraćaju i jako su nestrpljivi upoznati ga. Što se tiče njihovog prihvaćanja bebača, ne morate brinuti jer znali su da dolazi i pripremali smo skupa sve za njega prije puta i smišljali kako će se zvati
Inače, ja sam još i prije 2 godine napominjala kako bi voljela patuljastog kunića imati jednog dana. Ali uz sve svoje životinje tad nisam mogla još i kunića uzeti jer sam imala 2 psa, mačka i zamorca. Nažalost, zamorac nas je kao što ste čitali na forumu iznenada napustio i jako smo žalosni zbog toga Nitko mi ga ne može zamijeniti, ali ne mogu si zamisliti život bez jednog malog glodavca. Moji pasovi i ja smo stalno gledali u prazan kavezić Zato nas ovaj naš mali bebač posebno veseli
Jučer sam pustila Yakubu samog u kaveziću da se malo privikne i prvo se sav šćućurio, ali već kroz 20tak minuta je počeo skakutati po kaveziću i njuškati prema van. Pse sam ostavila u drugoj prostoriji, neka se on lijepo opusti i privikne prvo u miru na nov prostor i na mene. Puno smo se mazili. Pio je vodice već jučer čim se smjestio i papao malo..presladak je
Šaljem vam još fotkica slikanih sinoć
Dobro, vodica je tu
A što je to tamo?
Mmm..i papicu imam
Sad kad sam istražio kavezić, mogla bi me baš i van pustiti
A tko mene pita dal bi se mazio?