zeko na balkonu?

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: zeko na balkonu?

PostPostao/la kristinans » sri ruj 29, 2010 15:30 pm

mom zeki u wc stavljam piljevinu.drzim ga u svojoj sobi.kad ima vitaminsku kaku bukvalno mi je muka od tog mirisa ali vec je nema mesec dana :sad: redovno kaki. ja sam imala isti problem ranije je imao skoro svaki dan vitaminske kake pa je jako smrdela soba mama je htela da ga izbaci iz stana ja nisam dozvolila nema sanse jako ga volim. :D sad i ako se malkice oseti ja jednom prsnem osvezivac ali miris sena tako da se ne oseti ali nije ni jak miris puno da bi zeki smetalo :nowink: leti se samo oseca u sobi ali sada ne vise jedino kada cistim wc jednom u 2dana to toliko smrdi da je to strasno mislim mokraca.ali tako je i kad ocistim i posle jednog dana isto je.ne znam da li je to ok ako se toliko oseti mokraca ali kada mi je blizu nos.ovako nista,joj jadan zekica onda :hm: dal je sve to ok?ali vazno spasila sam zeku da ostane kod mene u sobi :hopic:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » sri ruj 29, 2010 15:52 pm

Mokraca na piljevini poprilicno smrdi i to sam ja cistila nekoliko puta dnevno!..probaj nabavit pelete jer oni zaista ne smrde
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la sanjita » sri ruj 29, 2010 15:59 pm

Wc bi se trebao mjenjat svaki dan,odnosno to zapisano da se izvadi van da zeko ne gaca po tome.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la kristinans » sri ruj 29, 2010 18:07 pm

hvala puno pokusacu sa tim peletama.pa da vidim kako ce biti.da li se mora to kupiti bas u pet shopu ima jedna prodavnica prodaje pelete onako malo povece isgledaju cisto pravo preradjeno drvo. ne znam da li bi to bilo ok ili bas u pet shopu da se kupe.tamo su bas skupi a brzo se istrosi a ovde je vece pakovanje u kesi povoljnija cena... :kuki:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » sri ruj 29, 2010 19:51 pm

Vecina nas kupuje u gradevinskim centrima one vrece od 15 kg jer su ti peleti gotovo isti kao oni u pet shopu, a 15 kg tamo nas dode manje nego 4 kg onih iz pet shopa..ti peleti se inace kosriste kao gorivo za specijalne peci :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la kristinans » čet ruj 30, 2010 14:13 pm

e hvala puno :D zaista je jako skupo u pet shopovima nekako mi se vise isplati ovako mislim da je oko 5-8kg za nekih 400din.to sam samo nasla na jedno prodajno mesto i vise nigde nema u prodaji ili ja ne znam gde da trazim :P
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan