Hranim je granulama na meru. Sutra kupujem seno. Da li postoje jos neki dodaci koje trebam da joj dajem ili nesto za te male zeke koji imaju od 3-6mes? I kako da je zabavim u kavezu,da joj ne bude dosadno?
Pročitaj o prehrani ovdje na forumu. Do 6 mjeseci jedu samo hranu za bebe i sijeno i naravno voda. Sve neograničeno. Poslije se polako uvode nove stvari, samo ono što smiju. U kavezu ćeš ga teško zabaviti. Trebao bi biti što više pušten, barem nekoliko sati dnevno
Joj kako je slatka mala mrvica Tako je slatka i mala da eto meni cim sam je videla je palo na pamet da bi mozda mogla tako nekako da se zove: mrvica, tufnica ili pufnica kad je sva tako mala i slatka, krznena loptica Puno, puno, puno puta mi je poljubi umesto mene
Moras da cistis redovno zeko cim se upiski ne smrdi jedino ako odstoji mokraca neko vreme pa moze onda da pocne da se oseca al ako ti bas smrdi jako pretrazi mozda se upiskio negde sastrane a ti nisi to videla inace ako redovno cistis nema sanse da ce da smrdi
Sad mene interesuje,po vasim procenama koliko je star? I dalje ne mogu odrediti da li je muzijak ili zenka..da je muzijak, da li su se vec trebali razviti testisi?