...a kak ih se mazi?
...s obzirom na te bodlje,i tak to
...i bit ce zanimljivo gledat izraze lica pri spomenu da za kucnog ljubimca imas jeza
...zgodan je skroz!

Moderator/ica: vini
...a kak ih se mazi?
...i bit ce zanimljivo gledat izraze lica pri spomenu da za kucnog ljubimca imas jeza
...zgodan je skroz!

pudding je napisao/la:Anek je napisao/la:hahah..mislim da su merkati zabranjeni za kucne ljubimce drzat ..??
mislim da da...

sanjita je napisao/la:Hehehe slatki je![]()
...a kak ih se mazi?
![]()
nikak..nemozes ga dragati ali mozes ga drzati u rukama i igrati se s njim (vole loptice i obooozavaju kotace za trcanje).

Megy je napisao/la:pa on je bijeeeeeeeeeli![]()
Ja sam apsolutno oduševljena i ljubomorna, mislim Anek stvarno nemres mi imat bijelog zeca (najljepseg na svijetu poslije mog) bijelu cincilu i sad jos i jezeka i to sve bijeeelo...ti zivis u bijelom zoo carstvu, postoji li ista savrsenije?
Pusice saljem malom Piku. Daj nam jos malo napisi o jezovima.
)

i rezidencija mu je super! Ne mozes ga mazit po ledima al ga mozes ljubit u njuskicu!!! i to kakvu njuskicu... 

Možda anek da ga dovedeš da upozna ekipu,....he,he!Šala...meni je precukreni... 
Lilo je napisao/la:on je muški?mislim...kako se to skuži uopće?tek toliko pitam da pogledam što su bebe rođene lani u našem dvorištu!sjetit će se jure i slaven onih što ih je majka koju smo pokupili sa ceste oježila u hrpi matrijala od zekokućice...Možda anek da ga dovedeš da upozna ekipu,....he,he!Šala...meni je precukreni...
..i onda ako ej curica ima samo 2 male rupice dolje jednu do druge. Ako ej decko ima ejdnu rupu dolje a gore vislje na trbušćicu ima onako malu izbočinu.

Charlie je napisao/la:Jedna gospodična je dolazila u Bubu sa svojim ježićima (iz dvorišta) i ona ih je bez problema držala u rukama (u polukuglici), jedan se dao maziti, a drugi je "našiljio" bodlje čim mu se približiš
malo pika pika ali nista nepodnosljivo. Tako kad su ko kuglice su najslađi.

Kiara je napisao/la: A ime,odmah se sjetim onog crtića sa hrt-a...Iko piko..Mučići![]()
Pa tak sam i dosla do imena..cuvam cesto necakinju pa znam razno razne crtice

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.