Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Emma je napisao/la:Znate ono kada covijek stuca pa se onak scima sa trbuhom,e tak se moja beca sad cima,al ne proizvodi nikakve zvukove ni nis, neg tijelo malo poskoci,nezz kako da vam drugacije objasnim(nije zecoples,nije sretna)mislim da ima problem s mjehurom,vec se jednom ljecila od upale,prekjucer je bila zapisana.Dali je taj pokret povezan s tim?
Emma je napisao/la:Mucila se jadna tjedan dana....tako je valjda trebalo da bude
altan je napisao/la:ja se za razliku od ljudi koji su ovdje novi sjecam vec prije tvog ponasanja prema zecu viewtopic.php?f=5&t=6230 gdje smo te pokusavali uvjerit da joj pomognes kada je trebalo, ali si ti uvijek bila pametnija..taj problem mjehura se provlaci jos od tad kada nisi gotovo nista poduzela jer si zakljucila da je ona u depresiji, a ne bolesna..Emma je napisao/la:Znate ono kada covijek stuca pa se onak scima sa trbuhom,e tak se moja beca sad cima,al ne proizvodi nikakve zvukove ni nis, neg tijelo malo poskoci,nezz kako da vam drugacije objasnim(nije zecoples,nije sretna)mislim da ima problem s mjehurom,vec se jednom ljecila od upale,prekjucer je bila zapisana.Dali je taj pokret povezan s tim?
evo koliko ti je trebalo da uopce nesto pitas..i to ne zbog problema s mjehurum i zato sto je bila zapisana vec zbog neceg totalno banalnog..ja bih vec "prekjucer" bila sa zecom na hitnoj a ti ides tek 4.dan..i nakon sto je zekica pocela krvarit nisi inzistirala na hitnoj operaciji, a sve i da jesi i da oni nisu mogli/htjeli mogla si otic negdje drugdje..
isto tako napisala si da ju veterinari hrane jer ti ne mozes..ja sam ti odmah napisala da to nije dovoljno..a jos nekolicina ti je prije mene napisala da treba davat antizacep terapiju..sve i da ti nisi mogla radit nesto s njom zbog alergije, mogla si zamolit nekoga..vjerujem da bi ti i ovdje na forumu ljudi uskocili..Emma je napisao/la:Mucila se jadna tjedan dana....tako je valjda trebalo da bude
e pa vidis ja mislim da nije nuzno moralo tako bit zato sam ti ovo i napisala..
altan je napisao/la:Meni je jako zao sto je ona uginula, ali nisam se htjela suzdrzat komentara..shvacam da ti nije drago procitat post i da ti je vjerojatno bilo stalo do Bece pa zato ti ne citas dobro sto sam ja napisala..ionako ono sto sam napisala nisam ni smatrala da ce ti ista znacit, nego sam ljuta jer sam znala da ce to ovako zavrsit..
nisam ja nista proucavala povijest bolest i onaj topic vec sam ti u njemu, medu ostalim forumasima, pokusala pomoci..ali vec tada to nije islo, zato sam se ovaj puta bila suzdrzala od komentiranja ovog topica jer sam znala da ionako neces nista napraviti sto ti savjetujemo, ili napravit dio i pametovat po svome..tek kada sam vidjela da je stvar ozbiljna odlucila sam nesto napisat..dobro sam ja vidjela da Beca nije bila ne hitnoj vec ti..i to i je problem..buduci da kazes da si je odvela odmah drugi dan nakon postavljenog pitanja, a njoj je vec 2 dana bilo lose prije toga, to znaci da si je odvela tek 4.dan kao sto sam i napisala..4 dana si cekala..a to sto si ti isla svaki dan u Bubu ne znaci da je to bilo dovoljno..njoj je trebalo hrpa brige doma koju joj ti ocito nisi mogla pruzit zbog alergije..Ne moras se ti meni nista opravdavat..sve i da zelis moje misljenje neces promjenit..
..vjerojatno ne bih trebala nista od ovog pisat buduci da ti je zeko uginuo, ali sam poprilicno ljuta i dosta mi je "hodanja po jajima" na ovom forumu..
...nadam se da zeca vise neces imat..
ars je napisao/la:Potpis na altan i malisa.simba, nemam više što dodati... kad vlasnici počnu previše pametovati o dijagnozama i doma držati fige da sve bude ok kroz par dana, to obično završi ovako.
počivaj u miru, malena
malisa.simba je napisao/la:Markiza panika je potpuno drugačija stvar, ne možeš ti utjecat na to kako će tvoje tijelo reagirati na stesne situacije. Također nisam spomenula ni operaciju jer je to bila procjena stručnjaka da se mora čekati zbog upale, unatoč tome što bi ja vrlo vjerojatno tražila i drugo mišljenje jer hvala Bogu pa ima još veterinara. Ono što sam pokušala reći drugim ljudima koji ovo budu čitali, ali i Emmi ukoliko bude nabavljala novog ljubimca je da se treba reagirati odmah, a ne četvrti, peti dan. Ne čeka se sa kunićima da mu bude bolje "jer je i prije preživio".
eto ja isto zatvaram temu a maloj Beci želim sve najbolje u zecoraju...
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.