hmm agresivni zec :)

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

hmm agresivni zec :)

PostPostao/la Stefan L. » sri tra 27, 2011 22:00 pm

Zdravo svima posle duzeg vremena.. Davno sam imao bese onaj problem sa kateralnim enteritisom..
E sad imam novi problem. :)

Zec je u proteklih mesec dana poceo da gricka.. Ne znam da li je uobicajeno da vas gricka po nogama, jer to nekada nije radio bar ne kod mene, to mi ne smeta toliko.. vise mi smeta kad me ujede za ruku i napravi posekotinu, cak potece malo i krv ali nije strasno. Interesujeme zasto je postao takav, npr hocu da mu sklonim kaku sa poda i on se nenormalnom brzionm zaleti i capi me za ruku..
Da nije mozda zato sto mu treba zenka ili mozda nesto drugo.

Pozdrav
Stefan L.
Kunić
Kunić

Re: hmm agresivni zec :)

PostPostao/la cupili » sri tra 27, 2011 22:06 pm

Koliko je star zeko?
cupili
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Stefan L. » sri tra 27, 2011 22:10 pm

skorogodinu dana, patuljasti.
Stefan L.
Kunić
Kunić

PostPostao/la kristinans » čet tra 28, 2011 9:58 am

Zeke inace ne vole da im se pomeraju njihove stvari,vole da ostane bas onako kako su oni namestili :D
meni ovo izgleda kao da zecoplesira tj da mu rade hormoni, svaki zec radi,ja imam muzijaka koji je strahovito poceo da ujeda od skoro a nakon toga me lize ceo dan,ako nije kastriran kastriraj ga (i ja cu mog uskoro kastrirati)
Al kad ujede nepusta dok ga ja ne odvojim nekako od sebe a to boli bas bas,sva sam izujedana :blush: to mu rade hormoni 100%. Samo mi je malo cudno sto je tolikog uzrasta a nije to ranije radio.
Pozdrav :zeko8:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekili » čet tra 28, 2011 11:45 am

postoji razlika izmedu seksualnog grickanja i onog napadalackog ;) seksualno grickaju u trenutku uzitka :D kada rade, sto vec rade, pa onako iz ljubavi malo i gricnu ;)
po ovome izgleda da te zeko napada, moguce i zbog seksualne isfrustriranosti tj zelje..pokusaj kada spustas ruku , spustati polako, pa vidi kako ce reagirati. :)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Stefan L. » čet tra 28, 2011 13:36 pm

e ovaj hahaha, pa da... sexualni zec, to sam i mislio, ma bezi, ako mu das nogu ili ruku, pa i igracku da ga namamis, zapocne ono svoje ko kucici na sred ulice : ))) Kad hoce da ugrize samo te gricne ko zmija i odma pusti. Trebalo bi mu secnuti :D
Stefan L.
Kunić
Kunić

PostPostao/la ars » čet tra 28, 2011 13:46 pm

Jel neka kastracija možda u planu? :)
To što je nama ovako simpatično njima može biti mučenje, moj maleni sad proizvodi zvukove isto, grize i jako je teritorijalan, ali i to će se promijeniti kastracijom, sad ga dere ogromna količina hormona i otprilike se osjeća kao mi ljudi u pubertetu ali pojačano 10 puta. Pa sad ti vidi koji je to kaos... Kad ga primim kao bubica je, puse dijeli i škrguće, ali čim ga spustim kao da uzdiše, baš mu nije lako :(

Bit ćete oboje sretniji ako ga kastriraš, vjeruj mi. A onda mu možeš nabaviti i curicu :)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Stefan L. » čet tra 28, 2011 14:08 pm

haha i ovaj jedan mi je mnogo, mnogo je stete napravio po stanu, previse sam mu dopustio :) Joj zao mi da ga kastriram al kad se mora sta da se radi. Jel to moze svaki veterinar da uradi ili samo za zeceve, posto ja u Beogradu ne znam nikog za zeceve, komsija mi je najbolji veterinar u BG al od koga nemam vise vajde, zapalio u Juznu Afriku da zivi, valjda su naucili nesto njegovi asistenti do tada. Koliko kostaju takve stvari ?
Stefan L.
Kunić
Kunić

PostPostao/la ars » čet tra 28, 2011 14:14 pm

Ima netko u Beogradu tko radi kastracije i tko je iskusan, samo ti ja sad ne znam ovako reći. Pogledaj u preporukama, kopiram ti link za minutu.. evo: viewtopic.php?f=5&t=84
Scrollaj dolje, imaš nekoliko veterinara u Beogradu i preporuke.

Cijena u Zg je za dečke 260 kn (manje od 40 eura znači), tako nekako je i u Beogradu koliko sam čula. Možda nešto malo skuplje ili jeftinije.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Stefan L. » čet tra 28, 2011 22:12 pm

Evo malopre mi se prvi put do sad desilo da je zec ispustio neki agresivan zvuk, onako zarezao je, samo zato sto sam hteo da mu pomerim posudu sa vodom i hranom, nikad do sad za ovij 9-10 meseci nisam cuo ovaj zvuk. grrrrrr tako nesto. o boze ko bi reko :)))
Stefan L.
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » sri svi 04, 2011 20:06 pm

Kastriraj ga. Kontaktiraj Klio da ti kaže kod kojeg veterinara da ga vodiš na kastraciju.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan