prvo, kad ju zatvorim u kavez onda kreću problemi - lupa i kida kavez kao da je lav a ne zečić. ne smeta meni lupanje, nego sam pročitala da im to može ozbiljno oštetiti zube. probala sam namazati sa svim mogućim što sam ovdje pročitala, ali to bi upalilo samo na pola sata - sat i onda opet ista priča..čak je polizala sve što sam joj stavljala da ne grize -,-' išla sam u pet shop pitati njih dal imaju kakvu ideju ili sredstvo ali ništa....imate vi još kakvih ideja? stvarno me strah za njene zubiće!
i drugi problem..uredno me zapišava svaki dan po par puta..ali to nije par kapljica pišanja nego su to slapovi niagare i još počne plesati dok piški i sve mi ode po cijeloj sobi...može li se to nekako spriječiti?
Hvala na pomoći unaprijed..

ja ti mogu reci iz mog ugla i nekog iskustva da ,,lek,,protiv grickanja kaveza nema,jer i ja sam sve i svasta pokusavala da namazem na resetke moj Peka i dalje grize i to sada samo u 5 ujutru kada treba da dobije hranu. A za to zapisavanje-zeka je u pubertetu i to je normalno koliko ja znam,mada moj Peka nikad me nije popiskio iako ima godinu i nesto...E sad nisam od neke pomoci al rekla sam onako kako je mom zeki 

...ali naravno da mu se neide unutra,u kavez i naravno da iz inata radi onda to sto radi....probajte ga ostavit nezatvorenog jednu vecer pa cete vidjeti kakav ce biti...to pod pretpostavkom da imate zasticene kablove i da si zeko nicim nemoze nauditi. Moj zec je vani i prek dana i noci i spava sa nama kao i mi,zivne ujutro tek kad se dignemo i mi,dobro to je kod nje vec uhodano jer je godinama tako ali osim ovog sa prekrivanjem krpom i slobode neznam sto drugo savjetovati.

Mada ne mora da znaci da ce svaki zeka takav biti treba probati kako kaze sanjita,jer ako se neproba nece se znati 
Probajte ga pustiti malo pa cete viditi da ce se sam vratiti nakon nekog vremena, iako nevole biti zatvoreni vole i oni da imaju samo svoj kutak i da se zavuku...
salu na stranu, pubertet je to... ili ce je proci nakon nekog vremena, kao moju andju, ili nece kao vecinu zvekana... uvijek ti na kraju dodje ona: suti i trpi