podvojena ličnost?

Šega, šala, pošalica, komika..vezano ISKLJUČIVO uz zekače:D

Moderator/ica: vini

podvojena ličnost?

PostPostao/la Tupko » uto svi 05, 2009 15:01 pm

dakle, ne znam da li je samo kod mene tako, ali baš me zanimaju vaša iskustva u vezi ovog...
naime, ja mislim da je moja Tupkica podvojena ličnost. evo o čemu se radi.
kad smo nas dvije u Zg ona je tako mazna, dobra, vesela, stalno bi se mazila, zecoplesove izvodi par puta na dan, velika je ljubilica,igra se sa svojim igračkicama...ma super je. i tak ja mami pričam kak je ona super kućni ljubimac, pošto nikad do sad nismo imali kunića a ni nitko od prijatelja ga nema pa je mama bila malo skeptična u početku kak će to sve biti. uglavnom pričam ja njoj pričam pričam o mojoj Tupkici, ma mi ti se samo mazimo, ona je dobra divna krasna (onaj dio da stalno piški po krevetu i kauču preskočim :D ) tralalala.
i onda kad dođemo kod mame, moj anđeo se pretvori u vraga!! neda se više maziti, čim joj se netko približi bježi, inati se, ne dolazi mi da ju mazim, postane totalni individualac! mislim da mama misli da sam luda i da izmišljam jer ova mala se skroz promijeni kad dođe doma. jedino što pleše zecoplesove i dalje ali to je to.
tak je bilo i za Uskrs kad smo bile par dana i sad ovaj vikend.
baš je luda :lud:
ne znam dal je i za te promjene ponašanja/osobnosti kriv pubertet ili su svi zečevi takvi?
baš mi je to neobično.

eto, šta će mi dva zeca kad je moja Tupkica 2u1 :P
24
slika
Tupko
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » uto svi 05, 2009 16:41 pm

ovisi od kunica do kunica, ali vecina kunica NE voli promjene :)

ona se vjerojatno osjeca kod tebe doma, a ti je vodis gdje ne zeli biti, odatle takvo ponasanje...
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » uto svi 05, 2009 16:49 pm

nije se jos prilagodila na novo okruzenje i ljude . vjerujem da kad ih upozna da ce biti opet ''normalna'' :)
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Tupko » uto svi 05, 2009 17:18 pm

hm, da, vjerujem da je jedan od razloga to što ne voli promjene! ali mi je bilo čudno to što se ni meni nije dala maziti, inače čim čučnem dođe do mene a doma ne, imala je facu kao "ja sad spavam, kaj smetaš dosado" :D
valjda se "ljutila" jer sam ju selila.

a ludača mala, sad je opet svoja na svom, pa ako ikad odluči izaći iz gajbe će se valjda htjet mazit :zekojubav:
24
slika
Tupko
Zečić
Zečić

PostPostao/la ju-ju » sri svi 06, 2009 7:15 am

:D
he,he draga, pa da nije takva onda bi se zvala mačka ili pas........
ti, ipak, imas zeca i to nikako da shvatis :wink:

medovi mali , nikada ju-jua ne bih mijenjala za bilo kojeg ljubimca, upravo je onakav kakav odgovara mojoj porodici a pogotovo to sto je higijenski cist a moze s nama ici van. mi smo ziva atrakcija ljudima koji nas poznaju :micika:
ju-ju mi jako dobro podnosi promjene a ako tupka ne - onda to moras postovati.na prvom mjestu zec - pa sve ostalo! :D
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Tupko » sri svi 06, 2009 11:08 am

ne ne ne, krivo si me shvatila :nowink:
ja nikad nisam rekla da bi htjela da se Tupkica ponaša ko mačka ili pas, u tom slučaju kupila bi nešto od toga a ne zeca, meni samo nije bilo jasno zbog čega takve promjene ponašanja pa sam zato tražila iskusnije za njihova iskustva i savjet , ipak mi je ovo prvi kunić! :)
nebi ni ja nju mijenjala za ništa, jako mi se brzo uvukla pod kožu i nas dvije se super slažemo kad smo same i kad je sve po njenom :D

mislila sam da je njeno ponašanje možda posljedica puberteta,sad mi je jasno da mala jednostavno ne voli promjene :blush:
24
slika
Tupko
Zečić
Zečić

PostPostao/la ju-ju » sri svi 06, 2009 14:38 pm

ma razumijem ja tebe
i to samo za to jer prolazim isto :D povremeno naiđe kriza u ponašanju pa onda sve bude ok
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Tupko » sri svi 06, 2009 14:55 pm

da, mimozice male, treba ih stalno mazit i pazit inače se uvrijede :D
sad je srećom dobra, čekam novi nalet nezadovoljstva! :P
24
slika
Tupko
Zečić
Zečić

Natrag na Zekina Rupa