Ma neeeee , nije pao , vilica nije slomita nego je pukla par mm , a razlog je uznapredovala bolest kojoj nema lijeka , jer ne mogu mu kosti izmjeniti. Metacam protiv bolova i redovno kontrole i kraćenje kutnjaka. On ima bolest koja mu razara kosti a zbog toga propadaju i zubi pa tako čitav život nije mogao normalno jesti sjeno i zelenjavu, a unazad 2 godine jede samo smekšanu i kašastu hranu. Imali smo 3 korekcije , 2 zuba vađena i svašta je on prošao i uvjek sve izdržao.
Skinula sam ja njemu ovratnik i sondu previše mu je to bilo stresno i jako je patio što to ima. Odmah je došao k meni od sreće što sam mu to skinula i zaspao mi u naručju. Dajem mu opet na usta , ali skroz rjetku hranu na špricu jer ne smije žvakati i još je vražičak izbirljiv gdje osjeti critical care to neće , ali kašicu od povrća ili voća to da bez problema.
Tako da ga moram varat pa na početak šprice stavim voćnu kašicu a dalje critical care pa nekak prođe

Večeras je malo življi ipak unatoč svemu. Hvala anđelima na tome! I naravno dr Dubravki Štromar i dr Bruni i Ivani Ljolje!