Da li će mi srce biti na mjestu ako udomiš sve bebe? Neće. Ništa ne može nadoknaditi jedan bezveze uništen život. Ništa.
Nisam shvatila tvoj prethodni post kao napad na sebe (jer sam igrom slučaja ja uzgojila Suri), već kao napad općenito na uzgajivače, a nema logike u tome, o kome god da se radilo.
Za pad imuniteta kod prerano odvojenih kunića, rekao ti je i ovdje Zeko Jurica, i to stoji, no je li to bio slučaj sa tvojom (našom) Suri? Sada više nije ni bitno.
Ono što još nije razglabano je - kakav će imunitet biti kunićima koji su majku cicali nepunih 13 dana (17-30.8.)??? Taj dio mene sada muči, a o njemu nitko ne priča, nikoga taj dio ne brine?

Bitno da se razglaba o premalim kunićima u Zoo cityu i bezglavim prodavačima koji ne razlikuju običnog patuljaka od ovnolikog, koji misle da je zamorac vrsta zeca...o njihovoj stručnosti raspoznavanja spola nema smisla uopće govoriti, kao i ishrani beba kunića, a znaju kada je koji rođen i koliko je star.

I za kraj, Suri, borac nije onaj tko odustaje.
Ostavi si jednog zekana (rekla bih "par, brata i seku" al bojim se da ne zezneš spol ili da se ne spare u vremenu do kastracije), dokaži budućim generacijama, novim članovima koji svakodnevno dolaze s istim idejama kao što si i ti došla - da će napraviti veliku grešku...nas ne slušaju, jer nas smatraju idiotima, fanaticima, budalama...možda će tebe koja si na vlastitoj koži iskusila pogrešku - poslušati.