Kako zastititi zeku od moje prehlade?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Kako zastititi zeku od moje prehlade?

PostPostao/la Lana_L » čet lis 13, 2011 18:30 pm

Sigurna sam da je vec negdje bilo govora o ovome ali kako je meni tesko drzati glavu uspravno pitati cu ovdje... dakle, imam laganu prehladu sa blagom temperaturom, kasljem i curenjem nosa... mala Lilly je u dnevnom boravku samnom iako ona sece kao i inace po cijelom stanu... moja prehlada traje vec tri dana ali se njezino ponasanje nije promijenilo i nadam se da ce tako i ostati.. normalno jede i veseli se poslasticama, trci po stanu, igra se i spava na isti nacin kao i prije.. jedino me brine da se ona ne bi razbolila jer nemam pojma kakav je njihov imunitet... :( savjeti i iskustva su i vise nego dobrodosli...
Lana_L
Kunić
Kunić

Re: Kako zastititi zeku od moje prehlade?

PostPostao/la sanjita » čet lis 13, 2011 21:09 pm

Nista joj nece biti,samo joj se ne priblizuj previse,ne kisi u njenoj blizini,ne pusi u nju i tako to....bila sam masu puta bolesna otkad imam svoju zecicu i nikad joj nista nije bilo.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lana_L » čet lis 13, 2011 22:25 pm

Ajme sada mi je vec lakse... :) pomazim ju tu i tamo da ne misli da se bas ljutim na nju ili da ju ignoriram ali trudim se ne priblizavat joj se dok sam u ovom stanju... tesko je to... :(
Lana_L
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » čet lis 13, 2011 23:43 pm

Ma mazit mozes naravno,mislila sam vise nemoj svoje lice bas u tom periodu prislanjat na njeno i tako to :) ....od mazenja i dodira ruku joj nis nebu bilo,ne ju zapostavit skroz naravno,samo pazit da tvoje "tjelesne tekucine" ne dolaze u dodir s njom :zeko1:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Charlie » pet lis 21, 2011 9:49 am

i češće peri ruke :)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan