Postao/la Klio » čet kol 05, 2010 7:32 am
Juce je bilo sve u redu... sinoc su proveli noc samnom i trckali oko mene... Dolazio je da se mazi.
Zaspala sam oko 02.h... Jutros - zaticem ih u kavezu, sto nikada, na zveckanje hrane kada obicno oboje polude izlete i vrte mi se oko nogu, izletela je samo Bjanka, Krcko je u cosku kaveza ispod police i lezi, ne pomera se.
Stavim hranu u kavez, nista (inace obozavaju pelete, lude za njima)... Uzmem ga, skroz je mokar, i ustanovim da lezi u svom urinu... Skroz bez tonusa, ne opire se, militav i lak....
Dajem mu vode na spricu, odbija, nece da puje, vodu preko noci nije ni pipnuo, dala sam Rodikolan jedva je popio.
Sigurna sam da nije zacep jer smo to puno puta prebrinuli i ovako se ne ponasa. Inace kuglice su ok, jesu neke pune dlake ali su uglavnom ok.
Na poslu sam jer nema ko da radi umesto mene, i ovde me niko ne bi razumeo da ostavim posao i odme kuci, iako lijem suze ko luda ne mogu ni da radim.
Radim sa pacijentima ali ne mogu da se smirim.
Sta bi moglo da bude? Sve me upucuje na besiku, bubrege... Samo me je strah da li ce mu se nesto desiti dok ne dodjem kuci oko 14h
Inace dala sam mu i jabukicu ali nije hteo ni da je omirise.
Zadnja izmjena:
Klio; ned sij 02, 2011 20:02 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.