trazi toplo jer iako klime pokazuju da je u stanu 27 dolje na podu di je gajbica je 20tak stupnjeva.. ne mozemo natjerati da se fizika preokrene i da topli zrak pada umjesto da se dize, pa joj zato dobro dode toplo.. A i trbuh joj je gol a ona je navikla na dugu gustu bundicu.. A jos smo je prije op cijelu sa furminatorom prosli da bude zgodna a ne zarascena.. I mi se skrivamo na toplo.. Reci cu da provjeri svakako.. Jako je dobra.. i znatizeljna, ponasa se kao i inace, bori se samnom jer bi van kaveza a ja joj nedam da se ne zavuce pod kauc, pa papa puno, skrguce njezno zubicima, niti jednom nije pokazala da ju nesto boli pa da je zaskripila zubicima gog tih lasno..
Vet je stvarno korektan, njezan, komunikativan, sve ljepo objasni i stvarno se covjek trudi.. Super mi je kako sve stoput pregleda i naglasi nam bitne stvari. Stvarno brine o zivotinjama jer kao sto sam vec rekla, imao je lose iskustvo sa svojim ljubimcem i zna kako je to, pa se trudi, daje sve od sebe. Kazem vam, ostala sam sokirana kada mi je krenuo objasnjavati na njezinim organima na gazici kako bi trebalo izgledati a kako njezino izgleda, i kad mi je cistu pokazao. Nije nam nista presutio, rekao je da je bila teza operacija jer je dosta toga morao kopati bas zbog toga jer joj je jedan rog maternice bio nerazvijen, pa ta cista, pa jos nesto ( nakon ciste covjek se iskljuci.. ) pa da cemo malo opreznije s njom.. Jako je njezan, zna smiriti zivotinju.. I jako mi puuno znaci da mu nikada nijedna zivotinja nije ostala na stolu i da mi je napomenuo da su glodavci njezniji sto se tih operativnih zahvata tice pa da ce operacija biti drugacija od one na koju sam navikla ( sa psima)..
Dan 3. preko noci smo napravili nered, carapu smo ki stavili preko sapa, na kraju smo se jedva micali, no uz veliku borbu i moju kung fu obranu smo uspjeli carapu vratiti na mjesto.. ja sam ok, kad su me pustili van kaveza cak sam i na wc otisla i kuglicarila i pisala..

___________________________________________________________________________________
Evo bili smo kod veta.. Previle su curke ranu, ocistile je.. inace ta zecica ima ljepse i bolje i urednije savove nego sto sam ja ikada imala, ili vidjela da netko ima. Sve ljepo ravno po spagi.. Nigdje krvi, sve cisto, rana suha.. namazale su curke mast, ponovno naljepile gazu i dale mi piku.. carapa je opet na nama.. kazu da bolje carapa nego ovratnik.. da ce manje stete napraviti s tim.. Curica je bila dobra, samo se borila na pocetku kad su je okrenule na leda, kung fu odmah.. nema tu kod nje, ona je sefica..
Idemo na kontrolu tek u ponedjeljak ponovno.. znaci da imamo cijeli vikend za raditi gluposti..
P.S. Vidjeli smo malenog ferreta tamo.. isao je na piku.. samo se cuvao i mazio.. izgledao nam je kao beba, nismo znali da su ferreti tako vejiki i slatki i njunjunjunju ( gugutanje )..
Evo samo da javimo da smo dobro.. Puse od Ruckice i ponosnih mame i tate..