Nikad neću zaboravit dan kad si stigla u naš dom bila si mala i vragolasta zekanica. Veselila si se svemu pogotovo svojim milim sekama Tari i Azri. Voljela si pravit reda među njima i pokazivat svima da si ti gazada. Kad god bih ti čistila kućicu uvijek si se penjala po meni i gurala njuškicu da vidiš što se dešava. Voljela sam reći da mi ne trebaju psi jer imam vas tebe i tvoje seke jer kad bi se pojavile negdje iza ugla nitko nije mogao vjerovati koliko ste velike. Obožavala si svoje dvorište trčat po njemu spavat ispod drveta u hladu, ali voljela si papat jabuke, a tek jagode prva stvar koju bi ujutro napravila bi otrčala među jagode. Navečer nikad nisi voljela ići nanat uvijek bi smislila nešto samo da ne moraš u kućicu znala si otrčat par koraka ispred mene i okrenit se i čekat da doklipsam do tebe pa opet malo trčiš pa staneš i tako do svoje kučice. Nažalost u tome nisi mogla dugo uživat. Tako je bilo i u subotu trčala si i bila vesela ništa nisi pokazala da te boli no pred nedeljno jutro dobila si temperaturu i jedva si disala borila si se za život ali sa prvim zrakama sunca si odlučila otići i bit svetlost na nebu, željela si proći dugu. Malena moja ljubavi budi mi najsjajnija zvijeda neba, toplo sunce plavog neba i predivna duga ja ću te tražit i pokazat tvojim sekama da misliš na njih. One su tako tužne bez tebe. Tako mi nedostaješ kako da ti kažem zbogom ne mogu jer srce će mi puknit ali ja malena moja moram dalje radi tvojih seka. Volimo te ljepotice moja a sada doviđenja sanjaj slatke snove sa ostalim zekama. Volim te Tila nježni divu moj!! 02.02.2009 si došla 29.08.2010 si postala anđeo!

Uploaded with
ImageShack.us