Moja beba ima problem s kozom oko repica! ili je to perutanje ili neki nametnici,ali da dodam-nista ne hoda i ne gmize!! puno je krzna i nakupljaju se grudice zapetljane dlake sa tim mrvicama perutanja,al mi to redovito pokusavamo rascetkati..obje se jako trudimo! zanima me da li netko ima rijesenja za osjetljivu kozu ili bi to bilo nesto drugo??? jel bi to bio ipak obavezan posjet veterinaru? pusek svima
godinu dana je beba stara,nije imala okot i nije steriliziranja,ali se ni ne buni puno! ima pdbradaki malo je buckasta,a sve ostalo je potpuno uredno(da pokucam u drvo),noktici su u redu,redovito rezemo,zubici perfektni..al ovo...ne znam
Za pocetak moze joj vet dati AD3E inekciju vitamina nakon toga se zna perutanje povuci ako to ne upali, zamoli ga da ti da (ili nek on uzme) flasicu za uzorak pa daj napraviti pretragu na gljivice i parazite.
imamo zivotinje koje su vani(2 peseka),ali ona je skroz u mojoj sobi. jedino ako sam ja nesto vani "pokupila" pa prenijela.. bila je na travi,al se nije mrdnula s mjesta...i ne znam dal je to bas za ovaj post,ali mislim da ne cuje uopce..
Bolje neka odmah uzme uzorak kože i pogleda pod mikroskopom, gotovo za 5 min
ali svakako vetu jer već dugo traje...raspitaj se tko u Virovitici radi s malim životinjama
znaci ne gine nam veterinar.. dobro,ako treba samo da mi bubili bude dobro!!! pokusat cu u cakovcu,vidjela sam da imate preporuku za jednog veterinara tamo,mislim da mi je to najblize!
je,ovnolika patuljasta,stvarno ne reagira ni na pljeskanje ni nista...a ne bi se sama usudila istrazivati veterinare u virovitica,cula sam od nekih ljudi da radije idu na provjerena mjesta jer su imali losa iskustva(ne bas za viroviticu)