Zeko premalo kugličari

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: Zeko premalo kugličari

PostPostao/la Zečica Miffy » čet ožu 07, 2013 10:54 am

Drago mi je da nisam jedina koja toliko brine :D
Zečica Miffy
Zečić
Zečić

PostPostao/la markiza » čet ožu 07, 2013 21:07 pm

Ma svi smo taki samo brinemo :huh: i kad ne treba :blush: al' to nam je valjda u krvi a i kad vidimo kako su zekaci plahi odma nas spopadne panika, a i to je najgore, sto zeko ne moze da kaze sta mu je :zeko4: :sad: drugo je kad je covek pa zna da kaze sta ga boli a zeko nista ne moze da kaze pa onda mi svi panicarimo :omg: :wink: a meni je vec preslo u naviku da idem i da gledam gde je zeko i sta radi i da vidim jel dobro o wc-u i da ne pricam to menjam stalno i proveravam tako mi je najlakse sto i vi kazete da cestim ciscenjem wc-a ne odrzavamo samo higijenu nego i proveravamo dal zeko kaki :D ustvari ja samo trazim razloge da budem sto vise sa zekom :zeko7: :zeko7: :zeko7: e a zeko sad ki da znam da pisem o njemu pa evo ga dotrcava do mene da vidi sta pisem :wink: sto se ono kod nas kaze: mi o vuku, a magarac na vrata :zeko7: salim se :wink: ja sad o vuku, a zeko na vrata :zeko8:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la krika.fs. » uto srp 23, 2013 20:27 pm

nakon što sam pročitala ovo što ste napisali sad je i mani malo lakše. jer ne znam što da mislim ujutro sam mu počistila wc i od tada nema kuglica. ne znam što da mislim, bili smo na kastraciji pa su tada spomenuli probleme s probavom da su mogući. al od tada je prošlo evo 5 dana i sve do danas je bilo sve puno kuglica danas ih nema.
gledala sam mu trbuhčić mekan je, lud je ko mali bedak, jede sve normalno. al kuglica neme, budemo vidjeli kako će biti po noći ako ne bude ništa onda po pastu i kašicu da se pokrene probava
on je JigglyPuff. a jigglypuff je najveca faca medu pokemonima :D
krika.fs.
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan