Ovako draga moja , ti imas ozbiljnih problema koje neces resiti na forumu , nego probaj da ides kod doktora koji ce ti pomoci . Poznajem jako dobrog psihijatra iz Novog Sada (ako je uopste tacno da si iz Novog Sada) mogu da te povezem sa njim. On ce ti pomoci da resis porodicne probleme a ne ocajnicki pokusaji da na nekom forumu koji je pre svega o zecevima privuces paznju na tako neprimeren i smesan nacin. Nije ni malo sramota imati problem i traziti pomoc , ali pogresila si nacin .
Tvoje ponasanje nije primereno ni petogodisnjakinji , a kamoli devojci od 17 godina.
Dosla si na forum 10 puta pod drugim nickom . Zezala si se sa svim ljudima kako si htela . Provocirala si . Pravila si ljude na budale , dok su se oni trudili da pomognu , posavetuju ... Kada su vec svi shvatili da si to TI i poceli da te kuliraju cim se opet pojavis pod novim nickom , ti dolazis i izvinjavas se , OPET , DA BI NA OVAJ ILI ONAJ NACIN BILA U CENTRU PAZNJE . Necu da ulazim u to , zbog cega to radis , zaista me ne zanima ... Ok je pogresiti jednom , dva puta ... Ali ti si to radila planski ,sa namerom da provociras , zezas , ismejavas ljude na forumu . Mene pre svega , posto na mojim temama ima NAJVISE tvojih odgovora pod svim mogucim nickovima . Ako mislis da ce neko da kupi pricu sa porodicnim problemima zaista ne znam sta da kazem ... Zaista je glupo . Kazes da si zelela da se ZABAVIS radeci sve to , spominjala si mladost-ludost , strasno ... E pa vidis , nikome to nije zabavno . Jezivo je , pre svega tuzno igrati se sa ljudima . Govoriti LAZI . Ne znam da li ti je iko ikada rekao da laganje NIJE DOBRO , izgleda mi da nije . Lagala si nas da si ovo , ono , postavljala razne nickove , lagala da imas 10 zeceva , da si veterinar , da ti se zeka koti , da su malih 5 zekica umrli ... Lagala si jako puno i jako ruzno ...
Ja sam na pocetku dok si bila samo kristinans bila jako jako dobra prema tebi , dopisivale smo se , razmenjivale iskustva , itd . A onda si pocela da me zezas , cak i na privatnim porukama , pod nickom Mali Dino . I isto kao sto ti mozes da nabrajas brojne uvrede koje ti je samo korisnica Mary i niko vise rekla , tako i korisnica Mary moze da kopira sve poruke od Malog Dina i da postavi ovde , javno , da svi vide ... Ne znam da li bi ti se to dopalo ?
Smatram da ljudi sa ovog foruma nisu zasluzili sve to draga .. Niko ti nista lose nije ucinio ..
I sad si dosla da se izvinis ... Prosto ne mogu da verujem da imas smelosti . Da si skupila hrabrost za tako nesto . Da dodjes , posle svih lazi upucenim ovim neduznim ljudima i da trazis da ti oproste ? Sta da ti oproste draga , sta ??? Kako da ti bilo ko veruje ? Kad se ne zna koliko nickova imas... Kad u svakom trenutku mozes da napravis novi i da i dalje radis te stvari . I znam da ces to uraditi . Znaju i ostali , niko nije glup ovde . Svi su dooobro ukapirali . Zato ja necu prihvatiti tvoje izvinjenje , kao sto nece vecina , ako ne i svi na forumu . I zato cu ti reci da ime Mary i bilo sta vise o Mary ne mozes vise da koristis ni u kom kontextu . Zelim da me pustis , da mi ne pises , ne odgovoris na ovaj post ako je to uopste moguce ...
Nisi tu uopste posecivala forum da sto vise naucis i saznas , nego da se sto vise poigras sa ljudima .. Posto u stvarnom zivotu verovatno ne umes , pa onda moras ovako , iza ekrana ...
Nije mi namera da te uvredim ovim postom , vec da ti objasim da tako ne moze , jednostavno niko te niko nece postovati nikada u zivotu , ni ovde ni van ovog internet sveta ...