Postao/la pudding » pon lip 15, 2009 14:00 pm
imam dobro/lošu vijest...
bili smo danas do petshopa uzet hranu za papigice koje su u tetke od dragog..
rekao je da svima koji dolaze za hranu za kuniće ili kuniće kupit da letak...ali rekao je da se stariji ''boje'' da im ne naplati tu nešto ili ne žele uzet jer misle da se forum na netu nešto plača,ko zna što oni umisle,pa im on objasni i na kraju uspije dat.. na kraju je odustao od toga i samo automatski ubaci u vrečicu letak...stariji neće baš informacije,osim ako su besplatne,a jesu,ali problem je to što neke opće to ne zanima,smatraju da im ne treba..
očito je uzgajivaču proradila savjest pa se odlučio potrudit..
čak me i oduševio jednom svojom odlukom.rekao je kako je došla neka žena u njega uzet kunića i da mu se požalila da joj je jedan živio 13 dana,a drugi 18 dana.te je nabavila iz splita..
on joj je rekao da ima li što u kući da ne odgovara kuniću,ili prehrana,ili možda dijete.ona je rekla da ima kćer od 4 godine.pitao je igra li se s njim ona,a ona je na to odgovorila da se igra nekad pa ga jaše(zamislite to!!!)vuče i tako..
on je napušio i rekao joj da joj ne da kunića...rekao joj je da se njih treba pustit na miru kad dođu privh bar 10 dana,a da djecu treba naučit kako se ponašat prema njima,da su tto osjetljiva bića,itd itd.. ugl.nije joj ga dao na kraju i tako sam sretna radi toga..
napokon nekakav pomak ovdje u nas...
inaće mi je vet.rekao da su ljudi oduševljeni letcima(al dobro,logično je da će oni bit budući da su to ljudi koji očito vode brigu o kunićima,bar neku,čim ih vode na preglede i tako)
24god.