Zeko mi je prije desetak dana bio na korekciji zubiju, jer mu je dugo suzilo oko, a zadnje je vrijeme bio počeo i sliniti. Vet je posao obavio odlično (kaže da su zubi bili očajno prerasli i izgledali kao šiljci) i svi su simptomi nestali. Međutim, kao posljedica slinjenja i konstantno mokroz krzna ispod brade, kunić je tim mjestima izgubio dlaku. Ostala je, za sada koliko vidim kad podigne glavicu, gola koža koja je zdrave ružičaste boje. Zabrinjava me što na granici mjesta gdje počinje normalna dlaka vidim nešto što mi sliči kao da je prokrvarilo ili na neku vrstu krastice, dužine 7-8mm. Odmah smo danas odveli zeku kod veta, bila je druga veterinarka i ne znam kakvo je njeno iskustvo s kunićima. Uglavnom rekla je da se vjerojatno radi o manjoj ojedini kao posljedica slinjenja i opadanja dlake, te da ne treba nikakva terapija i da pratimo situaciju kroz idućih 7 dana i da se ne radi o nikakvoj kožnoj bolesti jer nema sličnih znakova drugdje po tijelu. Inače, zeko se normalno ponaša, jede i pije, te po običaju, lijen

. Kad mu dirnem krasticu, izgleda da ga ne boli. Molio bi savjete, poslušati veterinarku ili poduzeti kakvu terapiju?