Novi dom za mog Peku

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Novi dom za mog Peku

PostPostao/la laura » sub lip 19, 2010 14:21 pm

gajbica je predobra,a on je bas sladak,ima prekrasne uheke :zekoo11:
sada više neće htjeti izaći vani iz nje :P
laura
Kunić
Kunić

PostPostao/la ju-ju » ned lip 20, 2010 6:19 am

odlican je kavez, uvijek sam zeljela imati nesto na sprat da vidim kako uziva u penjanju ;)
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la amfora » ned lip 20, 2010 8:33 am

Hvala,ja sam ovaj kavez nasla
u Peveca zadnji sto je ostao dobro je sto se skroz moze rastaviti pa moze svugdije uci.
A Peko je vecinom preko dana unutra tek
navecer dode malo zekati haha :)
L. O. V. E. you M. J.
amfora
Zečić
Zečić

PostPostao/la tinka » čet lip 24, 2010 12:31 pm

galbica je odlična!!! :D

a da, oni ti preko dana većinom spavaju, a navečer i ujutro su najviše aktivni... barem je tako slučaj kod mojih a i čula sam i od drugih... tako da sene brineš ako on prespava cijelo popodne u gajbici... ;D
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la itotar » pon lip 28, 2010 21:38 pm

Bok.
Di si kupila gajbicu ako nije tajna?
itotar
Kunić
Kunić

PostPostao/la Mare » sub srp 31, 2010 11:58 am

gajba je san snova i ja bi takvuuuu :) ako znas ima li ih jos i gdje javi pls
<3 marko <3
Mare
Zečić
Zečić

PostPostao/la kristinans » pet kol 27, 2010 21:06 pm

Moj zeka ima kavez duzina57cm,sirina31cm,visina30cm.Po citav dan odmara i lezi jeste mali kavez a posto ga cuvam u svojoj sobi ne bi imala mesta za drugi kavez :zekoo4: :sad: podlogu ne voli kada mu stavim a jako je sretan kada ga pustim vani.U to malo prostora ima i wc u koji kaki i piski sam je naucio nisam ga ucila,kada ga gledam zao mi ga je mali mu je to prostor ali se trudim da ga vise pustam vani,kavez se otvara na vrhu i buni se kada ga hocu izvaditi gura me njuskicom ali je posle sretan pa nece unutra baca se cesto na bok i zaspi.Ne znam sta bi mogla uraditi kako bi mu zivot ulepsala i da ne bude kao u zatvoru :( :zeko10: :dragi: Unapred hvala :kuko:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vini » pet kol 27, 2010 21:27 pm

Ako nemaš mogućnosti da bude u većem kavezu ili da kavez uopće nema, jedino je da bude slobodan maksimalno koliko možeš. Njima je kretanje jako potrebno, osim toga su znatiželjni i vole okolo njuškati i biti u kavezu i još malenom nije najsretnije rješenje. Pokušaj ga što više pušatati, a probaj kako bi funkcioniralo kada bi stalno bio van kaveza. Puno njih na forumu tako drži zekonje i nema nekih problema. Naravno moraš skloniti sve što bi mu moglo nauditi (kablovi) i što bi mogao uništiti. :)
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la kristinans » sub lis 09, 2010 8:29 am

vini je napisao/la:Ako nemaš mogućnosti da bude u većem kavezu ili da kavez uopće nema, jedino je da bude slobodan maksimalno koliko možeš. Njima je kretanje jako potrebno, osim toga su znatiželjni i vole okolo njuškati i biti u kavezu i još malenom nije najsretnije rješenje. Pokušaj ga što više pušatati, a probaj kako bi funkcioniralo kada bi stalno bio van kaveza. Puno njih na forumu tako drži zekonje i nema nekih problema. Naravno moraš skloniti sve što bi mu moglo nauditi (kablovi) i što bi mogao uništiti. :)

juce sam zeku preselila u veci kavez i jako je bio srecan :D jutros mi je napravio haos sa piljevinom piskio je i kakio svuda al nov mu je prostor pa je verovatno to normalno :P navicice se on vremenom verovatno :) to je kavez od psa pa sam ja to malo sredila za njega mislim da mu se jako dopao barem ima da skakuce lepo da legne a u onom nije mogao ni da se ispruzi postavicu ja i slicice da vidite da li sam ja to ok namestila prostor unutra :hm:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan