sada više neće htjeti izaći vani iz nje

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

ako znas ima li ih jos i gdje javi pls
podlogu ne voli kada mu stavim a jako je sretan kada ga pustim vani.U to malo prostora ima i wc u koji kaki i piski sam je naucio nisam ga ucila,kada ga gledam zao mi ga je mali mu je to prostor ali se trudim da ga vise pustam vani,kavez se otvara na vrhu i buni se kada ga hocu izvaditi gura me njuskicom ali je posle sretan pa nece unutra baca se cesto na bok i zaspi.Ne znam sta bi mogla uraditi kako bi mu zivot ulepsala i da ne bude kao u zatvoru :(
Unapred hvala 

vini je napisao/la:Ako nemaš mogućnosti da bude u većem kavezu ili da kavez uopće nema, jedino je da bude slobodan maksimalno koliko možeš. Njima je kretanje jako potrebno, osim toga su znatiželjni i vole okolo njuškati i biti u kavezu i još malenom nije najsretnije rješenje. Pokušaj ga što više pušatati, a probaj kako bi funkcioniralo kada bi stalno bio van kaveza. Puno njih na forumu tako drži zekonje i nema nekih problema. Naravno moraš skloniti sve što bi mu moglo nauditi (kablovi) i što bi mogao uništiti.
jutros mi je napravio haos sa piljevinom piskio je i kakio svuda al nov mu je prostor pa je verovatno to normalno
navicice se on vremenom verovatno
to je kavez od psa pa sam ja to malo sredila za njega mislim da mu se jako dopao barem ima da skakuce lepo da legne a u onom nije mogao ni da se ispruzi postavicu ja i slicice da vidite da li sam ja to ok namestila prostor unutra 

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.