pozdrav

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: pozdrav

PostPostao/la nikita » uto ožu 02, 2010 19:47 pm

od tada je prošlo več dva mjeseca? da sam znala dače se tako reagirat nebi opče ni pisala o tome.
ja vjerujem tj, sam sigurna da se to dogodilo još nekome ovdje na forumu. samo nepričaju o tome. jasam eto slučajno na taj dan otvorila temu naišla na forum, i eto osudila me jedna lili! koja opče nema morala, jer da ima nebi se tako izražavala i govorila nšto što nezna. obratila sam se vama za savjet i pratim što se događa. ali ljudi meni ovo netreba. tako da više ništa neču pisati. ljepo bi molila moderatora da izbriše ovu temu na moj zahtjev kako nebi bilo opet neugodnih komentara. kad bi vidli mog zeku u kakvom je stanju sada posramili biste se! govorim za pojedine da se razumijemo da neispadne da sad ja vrjeđam. vidim da drugi iznose svoja mišljenja tako i ja sada radim.
eto off topic bilo bi dosta za mene. neču više tražit savjete od vas jer osudujete!
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la dHarma » uto ožu 02, 2010 20:59 pm

Nikita nemoj bezveze da se nerviras, tako su samo neki reagovali u afektu, jer kao sto je pudding rekla svakakvi dolaze na forum..
i svi smo osetljivi na zeke kao sto si i ti..
Uradila si SVE da joj pomognes u toj krajnje cudnoj situaciji, ja bih se licno pogubila da ne bih znala gde mi je glava..
a ti si zvala veta i sve moguce ljude da bi saznala kako mozes da joj pomognes..

Stoga nemoj da se nerviras oko nekih misljenja jer si postupila kako treba i zeka je i vise nego extra kako sama kazes :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » sri ožu 03, 2010 10:24 am

nikita je napisao/la:ja vjerujem tj, sam sigurna da se to dogodilo još nekome ovdje na forumu. samo nepričaju o tome.

Slažem se,moja Niky je bila bez repa...Mada sam ja to negdje već bila napisala...Nisam joj stala na rep,čak ni ne znamo kako se to dogodilo..Jedino znam da je ona bila vani kao i svaki dan,i da je prije 10 min. u ono vrijeme još uvijek imala repić...Kasnije nije bilo nikakvih problema...

Nikita,kao što je i pudding rekla na forum dolaze svakakvi ljudi pa reakcije znaju biti burne...Nema smisla da pišem dalje,jer je sve već lijepo ona objasnila :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la nikita » čet ožu 11, 2010 14:47 pm

primjetila sam da u piljevini ima crvenkaste boje mokrače pa me zanima imaju li zečevi menzis? neznam što bi moglo bit. a i možda mi se čini jer je premještamo po noči u drugu prostoriju. možda zbog svjetlosti.
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la dHarma » čet ožu 11, 2010 14:50 pm

Zeke nemaju menstruaciju..
Mozda je samo oksidirala mokraca.. tada postaje naradzasta..
koliko ima mala?

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nikita » čet ožu 11, 2010 14:54 pm

9 mj. neznam što učiniti? hranim je isključivo hranom za zečeve. preko puta mene i je dučan sa zečevima. dajem joj banane i povrča ali u malim količinama. i jede bombone zečje.
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kunić Leopold » čet ožu 11, 2010 14:57 pm

Jede li ona sijeno?
I kako misliš "zečji bomboni"? Većina takvih "bombona" nije zdrava jer ima puno šećera i mliječnih proizvoda u sebi.
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nikita » čet ožu 11, 2010 15:01 pm

ma naravno da jede sjeno u neograničenim količinaama. ima za kupit zečje bombone. dobije po dva na dan. samo sjeno koje joj kupujem nažalost pakirano je i brzo postane žuto i ružno a mora da jede to.
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la dHarma » čet ožu 11, 2010 15:03 pm

Znas kako nemoj paniciti dok ne znas sigurno da li je krv ili ne..
Prati je..
Proveravaj wc redovno, iskreno sumnjam da je krv, ali sve jedno prati..
Samo jos jedno pitanje, da li je sterilisana?

Ono sto leopold pokusava da ti kaze jeste da te poslastice nisu zdrave jer u sebi sadrze mleko i secer i da je puuno zdravije da umesto toga dobije npr. brusnicu.. :)

dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nikita » čet ožu 11, 2010 15:06 pm

u redu? kupit ču joj sušenu brusnicu? jel može to jest? nije sterilizirana.
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la dHarma » čet ožu 11, 2010 15:10 pm

Moze :)

Imas ovde spisak hrane koju smes da joj dajes :)

viewtopic.php?f=6&t=246

dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nikita » čet ožu 11, 2010 15:25 pm

hvala puno! :wink:
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la nikita » pon ožu 15, 2010 16:09 pm

molim pomoć! moja zeka nesluša čim je pustim van iz gajbe luduje! jede resice od tepiha čupa fotelju što mi više nedamo ona još više ja glasno kažem ne! ona počne skakati i još više čupati. opče se neboji. jabi da ona normalno se kreče po stanu a da neuništava sve. počela je i regal grickat tvrdoglava. dečko je makne sa mjesta gdje čupa i grize on ode ona opet na to mjesto i stalno.
ništa se neboji. šta da radim?
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » pon ožu 15, 2010 17:51 pm

stavi joj grančice i igračke
slika
Charlie
Moderator
Moderator