al posle mu se vrati na svoje mesto. Jel to znaci da su mozda poceli hormoni da mu rade? Al iako jesu ne razumem sto se okrece oko sebe sta je u pitanju? 
Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
al posle mu se vrati na svoje mesto. Jel to znaci da su mozda poceli hormoni da mu rade? Al iako jesu ne razumem sto se okrece oko sebe sta je u pitanju? 

)
Leonora je napisao/la::)
Zdravo za pocetak, ja iskreno mislim da tvoj zeka hoce da ti jase ruku![]()
tj.da hoce zeku za parenje , koliko je star?
I mislim da je to totalno normalno sto se tako okrece , moja Djuki mi se stalno vrti oko ruku)
Nego mi je cudno posto ranije kad god sam ga mazila oko guze on samo podigne glavicu i mazi se o moju ruku a sad kad ga mazim on se okrece kao da ga nesto iritira ali sam namerno ostavila ruku da vidim dal ce da me gricne ali nije, i to nekoliko puta al nije nikako reagovao osim toga sto se eto zavrti i okrece glavu ka guzi. I okrece se oko sebe a ne oko moje ruke 

Mixazeko je napisao/la:Tresu ga hormoni . Da li zapisava ?
Nije nikad ni piskio po kuci, jednom se samo upiskio na trosed i to je sve. Mada sad je dosta i napolju pa onda mozda zapiskava napolju, vidim da dosta obelezava bradom sve po dvoristu, al nisam nesto primetila da zapiskava. 

markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Tresu ga hormoni . Da li zapisava ?
Pa ne. Piski uglavnom po kavezu, posto mu ja nekad ako kaki van njegovog mesta za wc prebacim kuglice u wc, onda on iz revolta se popiski na drugu stranu jel vidi da sam mu dirala kavez, al posle toga obicno piski na tu stranu koju inace uvek piski i kaki. Po kuci ne piski nigde jer uglavnom je sve izlickao i obelezio bradom sto je mogaoNije nikad ni piskio po kuci, jednom se samo upiskio na trosed i to je sve. Mada sad je dosta i napolju pa onda mozda zapiskava napolju, vidim da dosta obelezava bradom sve po dvoristu, al nisam nesto primetila da zapiskava.
Leonora je napisao/la:Jao , pa znas kako oni su sa sest meseci vec zreli za parenje
dal se tebi vrteo oko ruke ili u krug njega drmaju hormoni
u krajnjem slucaju su u pitanju bubice .
Da li imas osim zeke jos neku zivotinju?

Mixazeko je napisao/la:
Pa ne ne mora da zapisava, ali vecina to radi. Ni moj zec nikad nije zapisavao. Napisala si da pisko po kavezu da li ima svoj WC?

Mixazeko je napisao/la:A posudu za WC nema?

markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:A posudu za WC nema?
Kavez izgleda ovako :
S tim sto te kutije nema vise, ona mu je samo bila na pocetku dok se sakrivao u nju, sad je na celom tom delu cebe na kom on lezi a suprotan kraj kaveza mu je cosak (koji je se ne vidi na slici) gde on ide da kaki i piski i to je od gumirane zice i kuglice prolaze u korito koje je ispod kaveza.

Mixazeko je napisao/la:markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:A posudu za WC nema?
Kavez izgleda ovako :
S tim sto te kutije nema vise, ona mu je samo bila na pocetku dok se sakrivao u nju, sad je na celom tom delu cebe na kom on lezi a suprotan kraj kaveza mu je cosak (koji je se ne vidi na slici) gde on ide da kaki i piski i to je od gumirane zice i kuglice prolaze u korito koje je ispod kaveza.
AU markiza ovaj kavez nevalja!!!!! Koje su dimenzije?

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.