Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Leonora je napisao/la::)
Zdravo za pocetak, ja iskreno mislim da tvoj zeka hoce da ti jase ruku![]()
tj.da hoce zeku za parenje , koliko je star?
I mislim da je to totalno normalno sto se tako okrece , moja Djuki mi se stalno vrti oko ruku)
Mixazeko je napisao/la:Tresu ga hormoni . Da li zapisava ?
markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Tresu ga hormoni . Da li zapisava ?
Pa ne. Piski uglavnom po kavezu, posto mu ja nekad ako kaki van njegovog mesta za wc prebacim kuglice u wc, onda on iz revolta se popiski na drugu stranu jel vidi da sam mu dirala kavez, al posle toga obicno piski na tu stranu koju inace uvek piski i kaki. Po kuci ne piski nigde jer uglavnom je sve izlickao i obelezio bradom sto je mogaoNije nikad ni piskio po kuci, jednom se samo upiskio na trosed i to je sve. Mada sad je dosta i napolju pa onda mozda zapiskava napolju, vidim da dosta obelezava bradom sve po dvoristu, al nisam nesto primetila da zapiskava.
Leonora je napisao/la:Jao , pa znas kako oni su sa sest meseci vec zreli za parenje
dal se tebi vrteo oko ruke ili u krug njega drmaju hormoni
u krajnjem slucaju su u pitanju bubice .
Da li imas osim zeke jos neku zivotinju?
Mixazeko je napisao/la:
Pa ne ne mora da zapisava, ali vecina to radi. Ni moj zec nikad nije zapisavao. Napisala si da pisko po kavezu da li ima svoj WC?
Mixazeko je napisao/la:A posudu za WC nema?
markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:A posudu za WC nema?
Kavez izgleda ovako :
S tim sto te kutije nema vise, ona mu je samo bila na pocetku dok se sakrivao u nju, sad je na celom tom delu cebe na kom on lezi a suprotan kraj kaveza mu je cosak (koji je se ne vidi na slici) gde on ide da kaki i piski i to je od gumirane zice i kuglice prolaze u korito koje je ispod kaveza.
Mixazeko je napisao/la:markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:A posudu za WC nema?
Kavez izgleda ovako :
S tim sto te kutije nema vise, ona mu je samo bila na pocetku dok se sakrivao u nju, sad je na celom tom delu cebe na kom on lezi a suprotan kraj kaveza mu je cosak (koji je se ne vidi na slici) gde on ide da kaki i piski i to je od gumirane zice i kuglice prolaze u korito koje je ispod kaveza.
AU markiza ovaj kavez nevalja!!!!! Koje su dimenzije?
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.