kuzim ja
nisam ja rekla da tvoj zeko nije sretan
tvoj vjerovatno ni nezna sta je livada jer nikad nije bia u prirodi pa nemoze bit zbog toga zalostan kad ni nezna da to postoji druga stvar da neko uzme zeku iz prirode(divljeg zeca)onda bi on bio nesretan ali ovi kunici ni neznaju sta je livada dok im to nepokazes.tako da nijedan zeko ode nije nesretan.stvar je u tome da se razvesele kad dodju na livadu jer kao sto sam rekla oni neznaju ni da to postoji.ja svog nikad nepustan po bilo kojoj livadi kad sam na selu pustim ga u ogradjeno dvoriste i onda se tu cijeli dan igra.moj bi zeko sad bio nesretan da ja dodjem na selo i njega drzim u kavezu jer je naviako bit kad je tamo u prirodi ali tvom ili bilo kojem drugom zeki koji nije bio vani nema sta falit jer oni znaju jedino za stan i nisu nauceni bit vani jer su od rodjenja u kuci ali ja sam svog naucila jer ga na selu mogu pustit .zecic moze bit nesretan samo ako mu uskratis nesto na sto je naucen i sto voli npr neciji zeko je naucen da je non stop pusten po kuci i onda ga odjedan put zatvoris i nepustas vani. nadam se da i ti kuzis