Koje su vaše igračke

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Koje su vaše igračke

PostPostao/la mustra » uto pro 18, 2007 19:26 pm

Čitao sam temu za sve razne igračke bla bla. No mene zanima koje su vaše igrače tj od vaših zekana, Čime se oni zabavljaju ?
ja budme kasnije stavio svoje slikice :D :D

nemoraju to biti samo igračke tuneli i gluposti već i namještaj gdje se zekaći vole zavlačiti, ležati , grickati. :D
mustra
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » uto pro 18, 2007 19:31 pm

Od igračaka uglavnom ništa, a namještaj.... Svatko ima neko svoje omiljeno mjesto. Neki na videu ispod TV-a, neki pod stolom, imaju svoju policu, neki na noćnom ormariću.....
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » uto pro 18, 2007 20:07 pm

Super tema! Baš sam nešto slično mislila otvoriti jer mi se kuća sve više i više pretvara u štalu ;D

evo za početak kućica:

slika

u koju uđe, okrene se i izađe :P
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » uto pro 18, 2007 20:36 pm

Mi imamo istu takvu kucicu u kojoj je Blixic kopala satima a znala je i spavati unutra. Cooky ju je pojela, grizla je spuzvu tak da je sad maknuta
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffin » uto pro 18, 2007 20:54 pm

uvijek pobacam lopticu, role wc papira i plastične predmete da ih nabacuju, a posebno vole dvije dekice koje ja prostrem po podu pa se izležavaju, gužvaju, lete s jednog kraja na drugi... velika obožava jedan stolić za cvijeće i stalno mi se zavlači tamo, kao i iza bicikla. zna da jedva dođem do nje :lud: obožavaju i podrum - ima svačega za raskopati i zavući se
(\__/) (\__/)
(O.o ) (='.'=)
(")_(") (")_(")
Puffin
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la juki » uto pro 18, 2007 20:55 pm

ovak..
moj razmazenko u gajbici ima plasticne kljuceve i loptice sa zvoncem,to su inace igracke za papige..i ceser od salatice..
vani ima onaj tunel za macke,plasticnu igracku zeko-prijatelja,malu lopticu sa zvoncem,vecu lopticu(ta mu bas i nije prezanimljiva),kosaru za mace u koju sam mu stavila sijeno da ga uvijek moze grickat i tanjur od kolaca po kojem obozava grebat..a kad se docepa suskavih vrecica onda je to pravi show.. :jumpj:
juki
Zečić
Zečić

PostPostao/la juki » uto pro 18, 2007 21:02 pm

eh da,zaboravih rec..
fascinira ga moja stolica na koju stalno skace,propinje se na sapice i zurka okolo.. :D
juki
Zečić
Zečić

PostPostao/la Tajcy » uto pro 18, 2007 22:07 pm

Moji obožavaju kut u dnenom boravku.Stalno su na njemu tak da ja nekada nemam mjesta pa moram na stolac :blink:
Flekica nema igračaka jer odmah al odmah sve pojede.Davno je pojela kolut od wc-papira,malo čepa od cole koji sam joj jedva otela,i sad me je jednostavno strah joj išta davati jer se sa ničim ne igra nego doslovno jede :blink:
A Šnjofko ima kolut od wc papira i čep po tri mjeseca,ni čut ni pogledat. :)
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la mustra » uto pro 18, 2007 23:09 pm

moji imaju svoj kavez kojie je onako fora za skakutati, imaju onaj sanduk s granjem pa to isto služi kao tunel, zatim onaj tunel za mace s onim coflekom unutra kojeg više nema jer su ga pojeli, imaju razne loptice one pikave za mace no to nije interesantno.
Imaju jedan mali kut ispod moga stola s dva izlaza to je tu od kada je šiba došla pa je najbolje za skrivati se, imaju jednu kutiju koja je namjenjena za zvučnik ali je to sada njihovo i unutra je neka krpa pa je to onda fora navlačiti :D i naravno moj mali stolić gdje imaju ručniok jedan no tamo su rijetko :D
mustra
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zekica_poopy » sri pro 19, 2007 9:04 am

hm, mi imamo super drvenu kucicu u kojoj se mogu sati provoditi glodajuci zidove - ja im unutra jos pobacam grancice tako da im bude zanimljivije. imamo tunel koji cesto spojim s tom kucicom, pa u gajbi imamo kosaru punu "svacega", zveckice koje smo dobili od charlice pa zvocice od nine, pa razne oglodane grancice, lopta (koju ne fermaju) dva plisanca, kolut ...bitno je da nista nije od kartona jer bi to pojeli
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » pet pro 21, 2007 19:52 pm

evo tunel (hvala renata :) )

slika

slika

Grga ima dekicu, jastuk, kućicu, dvije kutije sa sijenom, wc, tunel, transporter
od igračaka: kotačić (najdraža), loptice, male plišance, peseka (većeg od njega ;D ), češere, grančicu

To je sve ravučeno po stanu tako da nekad imam osjećaj da živim u gajbi ;D
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Josipa & Sanja » ned sij 20, 2008 13:11 pm

Boško si je sam pronašao novu igračkicu. :) Maznuo je ravnalo iz Sanjine pernice i odnio ga k sebi. Sviđa mu se jer ga može nosat sa sobom i zabavlja se kad ga pokušava uhvatiti zubićima.

A pregrizao je i trakicu sa mobitela i povukao je sebi u kavez. sad se s njom stalno igra, nateže ju i premješta.

A svidjela mu se i kutija od žvakača (znate ona plastična od orbita), pa smo mu je ispraznile, oprale i poklonile. :D

Općenito voli stvarčice koje može nostiti sa zubićima i bacati okolo.

Snalažljiv neki zeko. ;D ;D
Josipa & Sanja
Zekonja
Zekonja

Re: Koje su vaše igračke

PostPostao/la cupili » sub sij 01, 2011 14:04 pm

Čupkić sve na što naiđe...najnovije zvončići sa bora,voli da gura njuškicom neke boce i limenke,grane drva i još neke tanke stvarčice za nošenje u zubićima,dekicu stalno grebe ili ravna šapicama... :)
cupili
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: Koje su vaše igračke

PostPostao/la Fiffy » sub sij 01, 2011 14:27 pm

Cupili, zamolila bih te da obratis paznju na datume postova u gornjem desnom uglu...ova tema koju si izvukla stara je vise od 2 god... nastaje kaos zbog toga...
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan