Alternativna kazna?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Alternativna kazna?

PostPostao/la tinka » uto ožu 30, 2010 19:29 pm

haha, na kraju više štete nego koristi od improviziranih gaćica! ;D
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekili » uto ožu 30, 2010 23:06 pm

divan je zeko :wub: i defitnivno dokaz da kastracija ne rjeseva nista ;)

nego, ono sto bi ja pokusala i sto je definitivno valjda "zadnje" kaj mozete. pokusajte nabaviti sadrzaj wc nekog drugo zeke (ah, znam, ne zvuci divno) i ubacite u njegov..vjerujem da bi ga to trebalo privolati da prvo sve obavlja tamo, a onda ce mu i preci u naviku..naravno, ne moram navoditi, da taj drugi zeko, mora biti provjeren, zdrav..
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » sri ožu 31, 2010 8:58 am

Ne znam kakav wc imate...Ali probaj uzeti onaj za mačke..Moje curke su doslovce bile oduševljene njime,ja ih nisam učila na wc,same su se...Koliko sam skužila,baš im je fora uskakat unutra i van,i usput obavljat sve unutra :)

A zeko je predivan :zeko3:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la fleshettes » sri ožu 31, 2010 18:08 pm

Hm, je li problem ako se radi o sadržaju wc-a ženskog kunića? Odnosno, jel bolje da je muški? Moguće da će onda biti teritorijalniji.
Za wc mu služi niska plastična kutija širine cca 40cm i duljine pola metra. Sumnjam da bi pomoglo mijenjanje, ali vrijedi probati.

Ne znam stvarno šta nam više preostaje.. Na kaznu reagira još većim inatom, a metode učenja na wc nemaju smisla s obzirom na to da jako dobro zna gdje treba obavljati nuždu.
Da mi je samo znati što mu je došlo sad i radimo li išta krivo. Pubertet je prošao, kastracija je obavljena.. :lud:

I divan je da :zekoo4: kad hoće bit.
R.I.P. Stevo i Milla, nadam se da ima puno maslačaka tamo.
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri ožu 31, 2010 22:54 pm

njihova je mokraća dosta agresivna (mislim da je pH negdje 8-9), pa nisam baš siguran koliko je zdravo da ima na sebi vlažne pelene :hm:
13679 kvadrata zeko livade
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la fleshettes » čet tra 01, 2010 19:32 pm

Znam, zato je i stavljen uložak, i na kraju krajeva, zato ih je i nosio samo 2 sata jer sam vidjela da ipak nije sve otišlo u uložak :wink:
Btw, danas smo mu ostavili sve prostorije otvorene kad smo odlazili i preko noći - samo 3 kuglice.
Ipak, ne sviđa mi se to što mi popuštamo :dry:
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la tinka » pet tra 02, 2010 7:33 am

koji manipulator! :zeko7: kako mali zna, ko malo dijete... ;D joj tak se nasmijem uvijek uz ovu temu.. a presladak je mali zloćo...
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la fleshettes » pet tra 02, 2010 9:12 am

Ma joj :lud: Noćas smo mu ostavili apsolutno sve sobe otvorene, sve na raspolaganju.. Miran je bio cijelu noć, ujutro se probudim - kuhinja kompletno posrana i popišana.

Jel zna netko nekog vrača koji čita zečevima misli? :dabas:
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la tinka » pet tra 02, 2010 9:32 am

:zeko7: stvarno je poseban.. iako ja osobno samo mislim da njemu možda treba društvo.. :mig: kak sam bila već napisala, ja ne sumnjam da dobije beskrajnu ljubav i pažnju od vas, ali možda mu jednostavno treba malo "zečjeg" društva... mislim da bi jedna cura ovo sve dovela u red...
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la fleshettes » pet tra 02, 2010 9:53 am

Moguće, ali kao što sam rekla, to ne možemo znati, a trenutno nemamo ni novca ni vremena za eksperimentiranje :zmirko:
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Euena » pet tra 02, 2010 14:10 pm

Hahaha, bas me je razveselila pricica o nestasnom zeki!!! Pravi je divni nevaljalac.... Nadam se da cete resiti problem. Takodje, mozete li mi pojasniti malo tu tehniku spricanja??? Nazalost iz posta koji ste napisali nisam bas najbolje razumela :blush: :blush:
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la fleshettes » pet tra 02, 2010 17:10 pm

Pa, pratimo ga i kad napravi nešto zločesto (npr. zaljubljen je u koš za prljavi veš koji je od pleteno šiblja) pošpricamo ga ili mokrim prstima ili špricaljkom za cvijeće.
Možda bi na nekom drugom upalilo, ali Stevo nas je samo zbunjeno gledao dok smo ga špricali, nije ni mrdnuo - ovako: :kuki:

Ali vjerojatno bi na nekom normalnom zecu upalilo :dragonn-ccc-e:
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Nuni » čet tra 15, 2010 20:00 pm

hehe koji vražićak ;D imam i ja zločku jednu doma al nije sklona zapišavanju nego grickanju svega! vikanje i pljeskanje djeluje kratkoročno, otprilike do trenutka kad okrenem glavu :rolleyes: ali ono sa prskanjem još nisam čula i čini mi se kao jako dobra ideja :zeko7: a i to kaj veliš, zvuči zabavno! ;D ;D
slikaslikaslika 23
Nuni
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la fleshettes » čet kol 12, 2010 13:35 pm

Evo nas opet. S jednostavnim pitanjem:

Postoji li IKAKAV način da se zeca već naučenog na wc prisili da obavlja nuždu SAMO u wc, a ne u wc + po ostatku prostorije?

Probali smo sve i svašta, i stvarno nas ne veseli ideja da ćemo još 10 godina svaki dan minimalno 3 puta čistit njegova govna i pišaku s poda. :lud:
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la tinka » čet kol 12, 2010 14:18 pm

ovo i mene zanima jer se moja tonka pokraj dva wc-a u kavezu uredno popiša nasred kaveza... gospođici je teško stavit debelo dupe u wc, nego lakše je ovako... počistit će ana za njom.. tina je sunce malo,ona sve obavi u wc-u, jer većinom sjedi u wc-u dok jede sijeno i hranu, eventualno tu i tamo ostane koja hrpa kuglica na sredini kaveza ili koja kuglica pokraj kaveza u sobici... ali tonka, to je priča za sebe... kugličari po cijeloj sobici, totalno je flegma... ne pere se baš prečesto, većinom ju tina svu opere i očisti... osim guzice, zato ju svako malo mi moramo prat.... jedno vrijeme je redovito pišala u sobici iza vrata... sama od sebe je prestala... sad piša na sred kaveza... što je slijedeće... kad ovo čitam, vidim da imam jednog totalno flegmatičnog i za*ebanog zeca doma! :ljut:
tinka
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan