POPIS PREPORUCENIH VETERINARA na strani 1 + KOMENTARI

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: POPIS PREPORUCENIH VETERINARA na strani 1 + KOMENTARI

PostPostao/la Klio » sri lis 02, 2013 8:14 am

Od srca iz Beograda preporucujem veterinarsku ambulantu Novak i doktorku Tatjanu Stojkovic. Evo njihove veb stranice gde imate i sve kontakte i adresu http://www.vetnovak.com/
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la cuci » sub stu 02, 2013 22:08 pm

:zeko7:
Preporučio bih gospodina dr.med.vet. Davora Topića, odavno več preporučenog u tada Šibenskoj veterinarskoj stanici. On više nije tamo, nego u modernoj veterinarskoj ambulanti Vodice.
Odavno je on o kunićima znao daleko više nego je veterinarski prosjek, uvjeren sam da dosada nije ništa zaboravio: dapače.:wink:

Veterinarska ambulanta Vodice tel: 022 44 33 55

Ante Poljčka 35 Vodice

Veterinarska ambulanta Vodice
Ante Poljička 35, Vodice
tel/fax: 022 443 355
dežurni telefon: 099 700 3737 (0-24h)
email: veterinarska.ambulanta.vodice@si.t-com.hr

Radno vrijeme:
zimsko: pon-pet 08-19 h, sub 08-14 h
ljetno: pon-pet 08-20 h, sub 08-14 h
cuci
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » sub stu 02, 2013 23:07 pm

Kada se nekoga predlaze kao preporucenog veterinara treba napisati i zasto..to sto si napisao da on puno zna nista ne znaci..treba napisati sto je veterinar tocno napravio i kojoj situaciji..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la bunnyman » sub vel 01, 2014 22:45 pm

Mi bismo na popis veterinara sa splitskoga područja željeli dodati i "Veterinarsku praksu Delonga" iz Splita. U zadnjih smo mjesec dana kod njih vodili našu zekicu, a zatim i zeku. Između više veterinarskih ordinacija u Splitu, odlučili smo se za njih na osnovi par usmenih preporuka i nismo nimalo požalili. Sve pohvale doktoru Delongi, kao i cjelokupnom osoblju. A o odnosu prema klijentima i njihovim ljubimcima najbolje svjedoči primjer kad smo jedan petak u siječnju doveli našega zeku na pregled. On, naime, nije mogao gotovo ništa jesti. Ispostavilo se da zeko ima veliki problem sa zubima te smo dogovorili kirurški zahvat za ponedjeljak. U međuvremenu smo mi dobili zaduženje da do ponedjeljka zeku hranimo pomoću šprice, a dr. Delonga je tražio da ga u nedjelju ujutro (!) obavezno kontaktiramo na njegov broj mobitela te da ga izvijestimo u kakvom je stanju mali pacijent. Mislim kako nije potrebno ništa više dodati.
Sve podatke o "Veterinarskoj praksi Delonga" mogu se naći na internetu (http://www.ambulanta-delonga.com/).
bunnyman
Kunić
Kunić

PostPostao/la R.R. » pon vel 03, 2014 11:44 am

bunnyman je napisao/la:Mi bismo na popis veterinara sa splitskoga područja željeli dodati i "Veterinarsku praksu Delonga" iz Splita.

ja sam promijenio 2 veterinara prije nego sam dosao do Delonge, prvo "Filipovic" pa onda Veterinarsku Stanicu Split. Za razliku od prva dva veterinara, o Delongi imam samo riječi hvale, stvarno mu je pristup i zivotinji i njenom vlasniku nesto posebno. uz to posjeduje i vlastiti rengen, sto je ogroman plus. nakon 2ipo godine, vise ga smatram prijateljem nego samo veterinarom.
R.R.
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lionesse » pet ožu 14, 2014 19:03 pm

krika.fs. je napisao/la:poz ekipa :) dakle Jiggly je spreman za kastraciju, sve sam pročitala i odlučena je Buba. pošto se radi o kastraciji da li trebam tražiti dr. Tomislava (netko je napisao da je on za operativne zahvate) ili me oni sami smjeste kod koga trebam? i ako znate koliko se otprilike ranije mora nazvati da se dobije termin. unaprijed hvala na odgovorima i ispričavam se ako ovo nije pravi topic za postavljanje pitanja nego samo za komentiranje

Jesi li zeko na kraju išao na kastraciju? I ja sam u istoj situaciji kao ti, pokušavam što bolje odlučiti kod koga bih išla, i također mi je Buba trenutno na vrhu popisa. Kao i dr. Ana Shek ali ako se ne varam, ona više ne radi gdje je radila i nisam vidjela gdje ju se može naći (ako uopće može) :zeko10:
slika
Lionesse
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » pet ožu 14, 2014 20:35 pm

U Zagrebu prema iskustvima su Buba i Don, pa ovisi koja ti je bliža lokacija
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la nikola » pet ožu 14, 2014 21:31 pm

Lionesse je napisao/la:
krika.fs. je napisao/la:poz ekipa :) dakle Jiggly je spreman za kastraciju, sve sam pročitala i odlučena je Buba. pošto se radi o kastraciji da li trebam tražiti dr. Tomislava (netko je napisao da je on za operativne zahvate) ili me oni sami smjeste kod koga trebam? i ako znate koliko se otprilike ranije mora nazvati da se dobije termin. unaprijed hvala na odgovorima i ispričavam se ako ovo nije pravi topic za postavljanje pitanja nego samo za komentiranje

Jesi li zeko na kraju išao na kastraciju? I ja sam u istoj situaciji kao ti, pokušavam što bolje odlučiti kod koga bih išla, i također mi je Buba trenutno na vrhu popisa. Kao i dr. Ana Shek ali ako se ne varam, ona više ne radi gdje je radila i nisam vidjela gdje ju se može naći (ako uopće može) :zeko10:

Slobodno odi u Bubu. Moja Alfi je tamo dosad, u skoro 6 godina, bila cca 200 puta.
Don je, kako gore piše, isto OK ali sa njima nemam iskustva pa ih ne mogu niti preporučiti.
nikola
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » uto ožu 18, 2014 10:50 am

Moja zekanica je sterilizirana u petak (14.03.) u Bubi..nazvala sam malo više od tjedan dana ranije, ali to je zato jer sam trazila da bude petak budući da radim..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lionesse » pet ožu 28, 2014 17:46 pm

Još jedan plus za Bubu.

Po vašim preporukama sam otišla tamo, iako su dosta zauzeti bili u ovo vrijeme (ne znam je li tako i inace), uspjeli smo se dogovoriti da dodemo i trazili smo da ga dr. Šegota pregleda, što i je.
Zanimalo me kako ce izaci na kraj s mojim ludakom koji se apsolutno ne voli podizati ni pod razno ali su ga u tri sekunde njih dvoje uspjeli uzeti u ruke, okrenuli ga, dok sam ja ljubomorno gledala sa strane sto i ja to ne znam :rolleyes:
Ugl, bio je zbog prehlade koja traje par dana, poslusao ga je i pregledao, dao mu inekciju i prepisao tablete za narednih 10 dana. Uz to sam ga pitala i informacije vezane uz kastraciju i odrezao mu je nokte.

U svakom slučaju, dobro iskustvo.
slika
Lionesse
Kunić
Kunić

PostPostao/la Guigi » čet tra 10, 2014 11:26 am

Ja uvijek idem u Bubu, jedina mana je što im je telefon uvijek zauzet - tako su problematične telefonske konzultacije i zakazivanje termina. Kad dođete tamo, uvijek je neopisiva gužva, no sve to nekako ide kao po traci. Što se toga tiče, dobro su organizirani.
Zadnji put nas je primila dr. Dubravka Štromar. Guigi je imao problema s oko, napiknuo se na travku ili nešto. To e zaista brzo riješila i sasvim je ljubazna bila i u toj gužvi sve me je saslušala. To mi je na kraju krajeva i bitno, da hoće saslušati u čemu je problem i što se dogodilo, a ne samo pogledat kunića i radit po svom.
Bili smo i kod dr. Saše Dujanovića jednom, nisam nešto bila impresionirana iako ga svi hvale. Onda i kod dr. Sanje Hrenar - ona mislim da čak i najmanje zna o kunićima i nije mi nikako sjela. Išli s Nalom zbog problema s probavom. Nekako mi je djelovalo da nije upućena i "otpilila" nas brzo.

Međutim, pored svega, nekako se najbolje tamo osjećam i znam da ako oni ne znaju nešto, da će se konzultirati i postarati da to na kraju bude ok, da se problem riješi. Ako baš zbog nekog određenog pitanja tražim veterinara u smjeni koji zna s kunićima, onda tražim određena imena, pitam kad rade pa se tako ravnam - ako nije hitno. Iako ja uvijek eto prvo nazovem, pa objasnim preko telefona problem, a za to eto nemaju vremena i nemaju uvijek veterinara za kuniće u smijeni.
Guigi
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » čet tra 10, 2014 21:38 pm

Sanju svakako izbjegavati..ja najrade idem Saši ili Tomislavu
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la HŽV » uto tra 15, 2014 13:44 pm

Bio sam jučer sa svojim zecom u HEINZELOVOJ 68. Kada se uđe odmah vrata ravno. Radi se o jednoj kvazi veterinarki, neznam joj ime al imala je plavu pofarbanu kosu.
Pregled kunića je trajao manje od dvije minute. Žena je bila skroz neljubazna i nezainteresirana. Kunić je patio od zatvora, ova mu je prepisala malt pastu i hipp kašicu,(nikakvi dodatni lijekovi a potrebna ih je masa da sad ne nabrajam). Ništa drugo osim toga. Tu dijagnozu nije postavila sama nego sam joj ja rekao, jer nije me ništa ispitivala o njegovom ponašanju i slično. Rekla je da je zec okej, te da ga nisam trebao niti dovoditi. Kada smo došli kući njemu se bilo sve gore i gore. Sumnjao sam u ovo što je ova kvazi veterinarka u HEINZELOVOJ 68, pa sam ga slijedeći dan odveo u DON na lačini. Noć je jedva preživio. U DONU je zadržana na 24 satnom promatranju, sa ne baš velikim optimizmom. Sumnja se na head tilt,nadut je i zatvoren. Potrebna je i korekcija kutnjaka kako bi mogao normalno jesti ako preživi (u heinzelovoj je rečeno da su zubi dobri). Pohvalio bih osoblje u DONU jer su se stvarno trudili i pregled nije trajao 2 minute kao u HEINZELOVOJ 68. Neznam uopće što da kažem da kod jednog veterinara imate mišljenje da je kunić u jako dobrom stanju, a kod drugog da se bori za život. Nadam se da će preživjeti, ali skupo ga je koštao odlazak u HEINZELOVU 68. TAKO DA PREPRUČUJEM SVIMA DA NIKAKO NE IDU U HEINZELOVU 68, BAREM KADA SU KUNIĆI U PITANJU.
HŽV
Kunić
Kunić

PostPostao/la Bubica » uto tra 15, 2014 17:03 pm

Stvarno mi je zao da si to morao proci, i nadam se da ce zeko biti okej. :sad:
Ali neka ti ovo bude skola za ubuduce - informiraj se prije nego nastane panika!
Tu na forumu imas dovoljno preporuka i komentara za sve moguce situacije, trebao si sve puno prije prouciti...
Bubica
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la HŽV » uto tra 15, 2014 23:46 pm

Znam dobar dio odgovornosti je i na meni jer nisam bio informiran. Danas sam dobio dijagnozu u Don-u head tilt+zatvor+operativni zahvat na zubima. Njezina dijagnoza je bila da je zeko okej, pa nek mu dam frutek kašicu i malt pastu. To je kriminalna pogreška. Neznam šta da kažem, vjerovatno će ga ta dijagnoza u HEINZELOVOJ 68 skupo stajati...Neznam šta da kažem ....
HŽV
Kunić
Kunić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan