Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
bunnyman je napisao/la:Mi bismo na popis veterinara sa splitskoga područja željeli dodati i "Veterinarsku praksu Delonga" iz Splita.
krika.fs. je napisao/la:poz ekipadakle Jiggly je spreman za kastraciju, sve sam pročitala i odlučena je Buba. pošto se radi o kastraciji da li trebam tražiti dr. Tomislava (netko je napisao da je on za operativne zahvate) ili me oni sami smjeste kod koga trebam? i ako znate koliko se otprilike ranije mora nazvati da se dobije termin. unaprijed hvala na odgovorima i ispričavam se ako ovo nije pravi topic za postavljanje pitanja nego samo za komentiranje
Lionesse je napisao/la:krika.fs. je napisao/la:poz ekipadakle Jiggly je spreman za kastraciju, sve sam pročitala i odlučena je Buba. pošto se radi o kastraciji da li trebam tražiti dr. Tomislava (netko je napisao da je on za operativne zahvate) ili me oni sami smjeste kod koga trebam? i ako znate koliko se otprilike ranije mora nazvati da se dobije termin. unaprijed hvala na odgovorima i ispričavam se ako ovo nije pravi topic za postavljanje pitanja nego samo za komentiranje
Jesi li zeko na kraju išao na kastraciju? I ja sam u istoj situaciji kao ti, pokušavam što bolje odlučiti kod koga bih išla, i također mi je Buba trenutno na vrhu popisa. Kao i dr. Ana Shek ali ako se ne varam, ona više ne radi gdje je radila i nisam vidjela gdje ju se može naći (ako uopće može)
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.