novi kunić

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la moxa » čet svi 29, 2008 10:23 am

Gle, stara ak sam ja uspjela s onom histericnom babom i ti ces... Jbg, ti si meni prva savjete djelila :P
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la nani » čet svi 29, 2008 10:38 am

Nemaju gdje jer u hodniku nema baš stvari.A i mi ćemo bit milimetar do njih i njega odmah za šišak ako vidimo da ne sluti na dobro.
Strah me samo većih ozljeda,valjda nisam bas takav peh da se nikad ne sprijatelje i da ju moram poklonit nekome.
nani
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » čet svi 29, 2008 12:03 pm

Uzmi i onu spricalicu za cvijece i njega spricni kad se zaleti
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la nani » čet svi 29, 2008 14:13 pm

Budem,bit ćemo naoružani svakakvim arsenalom :D
nani
Zečić
Zečić

bok

PostPostao/la bili » sub svi 31, 2008 14:05 pm

Ne znam dali vam je zeko kastriran ali nas Vleho je bio lud cak i nakon kastracije. bilo je skakanja na zecicu i trcanja za njom a ona je bila jako mala.
kada bi on skocio na nju maknuli bi ga i onda stavili nju na njega pa je ona malo po malo pocela njega naskakivati te se on smirio. sada se odlicno slazu iako je ona malo dosadna. ipak je ona u pubertetu :D
eto, nadam se da ce sve dobro proci.
Zeko je Vleho,
a Milka je kravica!
bili
Zečić
Zečić

PostPostao/la nani » ned lip 01, 2008 8:19 am

Je,kastriran je.Ali on ne pokušava naskočit na nju vec ju samo ugrist i ogrebat.Ima 2,5 godine a kastriran je sa 6 mjeseci pa ga je to već debelo prošlo.Ovih dana nismo imali vremena da ih baš pustimo zajedno bez držanja u rukama,mislim da ćemo danas probat pa ću javit stanje situacije.
nani
Zečić
Zečić

PostPostao/la anci » ned lip 01, 2008 8:50 am

valjda ce sve dobro proc
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nani » pon lip 02, 2008 18:09 pm

Dakle,tresla se brda rodio se miš..
Sprijateljili su se od prve.Stavili smo ih u hodnik,prvo su se ustrtarili jer nisu znali gdje su pa su se stisnuli jedan uz drugog.Onda su se malo opustili i počeli se njuškat,pa naganjat po hodniku.Stalno je u igri bio neki čudan ritual spuštanja glava,pa onda tako sjede stisnuti,pa se ona proba maknut a on za njom i opet ju natjera da leži kraj njega pa ju je par puta počupao po dlaci i to je bilo to.Odmah smo ih iskipali nazad na lođu i tamo se još malo nastavilo natjeravanje i to je bilo to.Svako je legao na svoju stranu i mir.On je pak provalio u njenu gajbu i počeo jest njenu hranu,na što ona nije bila ravnodušna pa mu je skočila na glavu i ugrizla ga par puta,ali on to uopće nije doživio pa je jadna odustala.Sad ga prati u stopu po cijeloj lođi,on lijevo,ona lijevo,leže jedno pored drugog,skupa grebu po vratima i rade štetu..već je počela usvajat loše navike od njega.A kad je vidjela da ja njega mazim dala je i da se nju mazi,a to do sad nije bas voljela.
I to bi bilo to,stavim slike za koji dan.
nani
Zečić
Zečić

PostPostao/la Josipa & Sanja » pon lip 02, 2008 21:23 pm

Baš mi je drago. Jedva čekam slikice! :)
Josipa & Sanja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la anci » uto lip 03, 2008 7:44 am

super da su se sprijateljili :)
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la anabi5 » uto lip 03, 2008 10:22 am

Bravo Nani!
Drago mi je da ste uspjeli, isto smo i mi prolazili.
To spuštanje glava je kod nas značilo uspostavljanje hijerarhije. Ona bi krenula k njemu, on se osjetio ugroženo pa ju je htio ugristi, alli čim bi ona spustila glavu i zavukla se pod njega, on bi ju počeo lizati i tako mu je valjda priznala da je on glavni. :nowink:
I naša Bela samo njega doživljava, stalno se ko mala zavlačila njemu da ju mazi, k nama nije dolazila. Sad se malo pripitomila jer vidi od njega pa dođe i ona.
U svakom slučaju, sretno, krasni su! :srce:
Ana slika
anabi5
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Zeko_Jurica » uto lip 03, 2008 22:32 pm

nani, baš mi je drago da je sve dobro krenulo... sad će se oni zajedno natjecat ko će napravit veću štetu :wink: :P
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la nani » sri lip 04, 2008 8:41 am

Hvala :)
Jučer sam ih zajedno pustila kod nas u sobu i to zajedno sa mačkama i sve je bilo ok.Mačak bježi od nje a mačka se pak hoće igrat s njom.Kad mala počne plesat onaj svoj ples Zsa-Zsa poludi,zaletava se oko nje,natjerava ju po sobi..A mala onda još nju ide izazivat,pola sobe mi porušili.Ja sam se bojala da ju ona doživljava ko plijen,a ona se zapravo htijela igrat sa njom.
Našle su se,obje su pune energije i lude.A Zsa-Zsa je tako njezna prema njoj,neće ju ni sapicom dotaknut vec samo glavu spusti prema njoj i gleda ju.
Nani je za malu bog i batina,gdje on tamo i ona,što on radi mora odmah i ona.Mada većinu vremena provedu ležeći zajedno na parketu,ko dva starca.
Sad se već manje boji nas,dođe kad se daje hrana,ali nije ni približno pitoma ko Nani kad je došao.On se stalno mazio,gurao svugde od prvog dana,a ona je baš pravi plašljivi zec.Bude ju valjda prošlo.
Moramo joj smislit neko ime,zaad ju zovemo Piaf jer izgleda ko mali vrapčić,a ne znam koliko joj to paše,vec mi je glupo stalno govorit "mala ovo,mala ono..".
nani
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » sri lip 04, 2008 10:00 am

Super da su se tako lijepo složili :) Piaf je baš fora ime :wink:
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » sri lip 04, 2008 13:00 pm

super da se slažu...ime piaf je toliko ,toliko predivno..ja sam luda za čunim imenima,a ovaj mi je definitivno najbolji do sad.. :D
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan