Hvala
Jučer sam ih zajedno pustila kod nas u sobu i to zajedno sa mačkama i sve je bilo ok.Mačak bježi od nje a mačka se pak hoće igrat s njom.Kad mala počne plesat onaj svoj ples Zsa-Zsa poludi,zaletava se oko nje,natjerava ju po sobi..A mala onda još nju ide izazivat,pola sobe mi porušili.Ja sam se bojala da ju ona doživljava ko plijen,a ona se zapravo htijela igrat sa njom.
Našle su se,obje su pune energije i lude.A Zsa-Zsa je tako njezna prema njoj,neće ju ni sapicom dotaknut vec samo glavu spusti prema njoj i gleda ju.
Nani je za malu bog i batina,gdje on tamo i ona,što on radi mora odmah i ona.Mada većinu vremena provedu ležeći zajedno na parketu,ko dva starca.
Sad se već manje boji nas,dođe kad se daje hrana,ali nije ni približno pitoma ko Nani kad je došao.On se stalno mazio,gurao svugde od prvog dana,a ona je baš pravi plašljivi zec.Bude ju valjda prošlo.
Moramo joj smislit neko ime,zaad ju zovemo Piaf jer izgleda ko mali vrapčić,a ne znam koliko joj to paše,vec mi je glupo stalno govorit "mala ovo,mala ono..".