navike mokrenja

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

navike mokrenja

PostPostao/la creborn » pet vel 27, 2015 20:46 pm

OK. Izgleda da smo se ja i moja Točkica pomirili. Koliko god da je natjeravam kad shizi na mene i ostalo.. zadnjih 3 dana mi neda ni sekunde mira... samo trazi mazenje, a danas mi prvi put uskocila u krilo na par sekundi...

E sad.. zasto stalno skace na kauc i popisa se?

Kavez joj cist, sve uredno.. ali jedva doceka da skoci na kauc i popisa se i ostavi 2-3 kuglice.

Evo, do sad je mazio.. i cim sam na sekundu izasao djeci u sobu.. vratim se.. i bijela fleka i 3 kuglice na kaucu.

Ulovio sam je i njuskom joj obrisao to.. kako je nekad palilo na mackam. Neznam sto drugo napraviti. Sumnjam da to njoj znaci nesto, ali meni je lakse. Sad pokunjeno sjedi u kavezu.
creborn
Kunić
Kunić

Re: navike mokrenja

PostPostao/la altan » pon ožu 02, 2015 22:38 pm

Je li i djeci umaces nos u nered koji naprave? Takve metode ne djeluju ni na koga, osim ocito na tebe i tvoj dusevni mir. Na forumu ima dosta tema kako kunice nauciti da ne obavljaju nuzdu okolo. Ne znam koliko ti je zecica stara, no moguce je da je pocela oznacavati teritorij (zato imas tri kuglice, a ne cijelu hrpu).
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la creborn » uto ožu 03, 2015 18:14 pm

S mackama je palilo. A djecu potjeram da pociste nered za sobom. Zec ne zeli. Mislim da se tjera. Zato kaka kud hoda..i zapisava kauc. Stara je, ako je vjerovati prodavacu, 5 mjeseci..kod nas je od studenog..a bila je dva mjeseca stara.
creborn
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » pet ožu 13, 2015 22:30 pm

Pogledaj na forumu teme kako nauciti kunica na wc. Bilo bi dobro pricekati da navrsi godinu dana pa ju dati na sterilizaciju.
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan