Postao/la renata » pet ruj 02, 2011 16:06 pm
Bit će dobro, jer je počela normalno jesti i manje smrdi iz tijela. Gnoja je sve manje, a rubovi uha koje se raspalo gotovo u potpunosti su lijepo zacijelili (Bog blagoslovil onoga ko je zmislil Bepanten plus kremu!), a tako i drugo uho zacjeljuje, pa mislim da je to kraj raspadanja.
Uho koje je palo, doslovno sam našla na dnu gajbe, dlakavo, a ona sva krvava, kvrgava i jadna. S probavom je cijelo vrijeme sve ok, tak da barem na tom području nemam brige, ali je jela jako malo količinski.
Boljelo ju je i stezalo jer je bila sva u kvrgama, a kako sam kvrge otvarala i čistila počela se kretati.
Ne znam o čemu se ovdje radi. Jel to neki potkožni šugarac, virus ili kaj, ne znam. Čekam da Lilo pretraži knjige.
Uglavnom, druga zekanica je do neki dan bila kod mene (ovnolika) i s njom je sve ok. Al ova moja ženka i sivko od Simbe, očito su imali nešto. On pasteurellu u rani, možda je i ovo past., ne znam.
Zekanica je u izolaciji.
I nije baš najčišća u glavi...ona ljubi i ljubi i ljubi. Ne veseli se hrani, ni vodi, ni poslastici, ona se veseli ruci...odmah dolazi i liže ruku zanemarujući ono što joj je ta ruka donijela. Lijepa je, priznajte!